Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaa25

Co mi może być ? już nie mam siły .

Polecane posty

Gość kasiaa25

Witam od sierpnia z dnia na dzień pojawiły się u mnie objawy : ból głowy , uczucie pulsowania , brak stabilności , uczucie że zaraz zemdleje , jak chodziłam miałam uczucie że wtapiam się w podłogę . Byłam z tym u okulisty , ginekologa , endokrynologa, kardiologa , laryngologa wszystkie badania wychodziły dobrze a wyniki z krwi miałam książkowe czyli tsh , cukier itd. Objawy nie chciały ustąpić i poszłam z tym do neurologa ... ten powiedział mi że on nic nie widzi niepokojącego ale zlecił mi tk mózgu dzisiaj odebrałam wynik : " Badanie wykonano w przekrojach osiowych warstwami o grubości 2,5m i 5 mm . struktury mózgu i móżdżku bez cech patologi . układ komorowy mózgu nieposzerzony , symetryczny bez przemieszczeń . (badanie wykonano bez kontrastu decyzje o podaniu kontrastu podejmuje w trakcie badania radiolog ) co mi może dolegać >?

Gość gość
Może masz na coś alergię i takie dziwne objawy. Grzyb w domu czy coś? po 2. Tsh w normie i niczym nie świadczy, możesz mieć Hashimoto, potrzebne badanie na przeciwciała anty Tpo co najmniej. Przytylaś ostatnio? Schudlaś? bierz wieksze dawki wit c i poczytaj o jej zbawiennnym i oczyszczającym wpływie na organizm (tej naturalnej wit c oczywiście) polecwlabym też d3 i czystek do picia... pozdrawiam

Gość gość
Poczytaj blog pepsieliot