Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doomimi

Czy była któraś z was w takiej sytuacji..?

Polecane posty

Dużo już tematów na ten temat :) ale ja sie tak bardzo denerwuje.. Spóżnia mi się okres 4 dni, w dniu miesiączki zrobilam najtanszy test wynik był negatywny.. dziś czyli przerwa 4dniowa ponownie zrobilam test tylko że po południu.. i wyszly 2 kreski z tym że jedna była czerwona bardzo widoczna a ta 2ga była slabiej widoczna. niewiem co o tym myślec.. do tego poobolewają mnie jajniki raz prawy raz lewy.. i czuje czasem ukłucia w brzuchu raz tu a raz tu..

Gość gość
Zapewne jesteś w ciazy

Gość gość
Zrób jeszcze test rano ale raczej jesteś w ciąży

wlasnie sie wstrzymuje z tym testem .. bo jak znow wyjdą jedna kreska taka a jedna taka to znow bedzie to wielka niewiadoma:( .. denerwuje sie tylko strasznie tym poobolewaniem brzucha w różnych miejscach i tymi jajnikami. zupelnie juz niewiem :(

Gość ritka82
Wszystko wskazuje na to, ze wlasnie stajesz sie mama.

chcialabym już wiedziec . wiem jestem jak to sie mówi w gorącej wodzie kąpana :P

Gość gość
Czemu cię denerwuje pobolewanie? Obyś nie była w ciąży bo dopiero poród cię zdenerwuje

Gość gość
To że coś cię boli jest w ogóle nie istotne. Chyba że obawiasz się jakiejś choroby. Co do testów to nie rozumiem czego ty nowe rozumiesz. Jasno pokazała się ciąża.

choroby nie.. staralam sie robic czesto kontrole u ginekologa.. i wszystko bylo dobrze. Denerwuje sie bo niewiem dlaczego bola mnie te jajniki i mam te kucia w roznych czesciach brzucha. a test pokazal kreske jedna widoczna 2ga slaba.. jesli jestem w ciazy to moje 1wsze dziecko , i moze z tad ten stres :)

Gość gość
skoro druga kreska jest slabsza ale jest to jestes w ciazy! nie umiesz czytac ulotki?!

Gość gość
ale jaka niewiadoma? kobieto??!!1 druga kreska (T) zawsze jest bledsza i slabsza od tej pierwszej kontrolnej grubej Cezgp ty oczekujesz? ze takie same będą mieć intensywne zabarwienia? to jest niemożliwe Druga zawsze jest znacznie jasniejsza i nawet mało widoczna na samym początku ciązy

Gość gość
Ciąża. Na samym początku ciąży druga kreseczka zawsze jest jasniejsza i o wiele bledsza z racjo malej ilości hcg Cieszysz się z ciązy, czy zalamalas się ??

Bardzo sie ciesze:) .. co prawda to nagla wiadomosc.. nie planowana ciaza .. ale ciesze sie juz na te nowine :)

Gość gość
muszę być wredna bo jak ktoś c***isze, że jesteś w ciąży to nie wierzysz :P

Gość gość
no to jesteś w ciąży ;D uwierz w to ;D

Gość gość
w dni płodne był stosunek bez zabezpieczenia, czy zabezpieczaliście się??

nie zabezpieczaliśmy sie.. i z tego co udalo mi sie wyliczyc byly to dni płodne, wtedy nie zdawalam sobie z tego sprawy :D

Gość gość
ile masz lat a ile parnter?

Gość Tasmanska
No to zacznie ci się dopiero prawdziwe pieklo na ziemi, gratuluje roztrojenia nerwowego, wyczerpania emocjonalnego, skrajnego niewyspania, deprechy na maxa i dolow jak rów mariański ....zyć nieumierac

Gość byłemszarikiemnanodzeMarusi
Z tymi keskami to jest tak! Jak wciągniesz jedną, to masz wątpliwości np. czy jesteś w ciąży, czy umiesz latać, i czy jesteś smokiem. Ale jak wciągniesz dwie, to wyskakujesz przez okno, rozkładasz skrzydła i ziejąc ogniem przeganiasz kmiotów do lasy i składasz jaja na szczycie srebrnej góry.