Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

męskie świnie, wam to wolno a kobietom nic?!!

Polecane posty

Gość gość

szowinistyczne świńska, takie jak mój, teraz już chyba ex,,,-facet. Jak my się skądś spóźnimy to zaraz macie problem, chcielibyście zredukować kobietę do poziomu kuchni i sypialni, najlepiej niech cicho siedzi, nie sprzeciwia się i słucha majestatu. A nie wszystkie są takie głupie, obecnie już ciężko wam będzie trafić na zahukaną gęś. mój facet robił dokładnie to samo, ja znikąd się nie mogłam spóźnić a on jak z koleżkami siedzi po 5 godzin to jest dobrze, tak? Pier***i że będzie godzine czy dwie a jest pięć godzin i nie raczy sie wytlumaczyc dlaczego. jak ja kiedys przeciagnelam spotkanie z koleżanką to dopiero sie nasłuchałam wymówek. tym sie różniłam od mojego faceta zera, że ja co mu powiedziałam czy obiecałam: "słuchaj kochanie, będę o tej i o tej z powrotem" to dla mnie było święte. Z drugiej strony tylko zawód i rozczarowania, skupiony na sobie po co mi taki ktoś..cały dzien siedzi robi własne rzeczy, tylko swoje sp-rawy do pracy, w domu mopa nie ruszy ani myjki, ja też pracuję zarobkowo, ale on mysli ze jak wiecej ode mnie kasy przyniesie to juz jest panem. ścierwo, rzucam go

Gość gość
trudno dzisiaj o fajnego faceta i moim skromnym zdaniem trudniej niż o normalną kobietę.

Gość gość
no to będziesz sama :(

Gość gość
Takich macie mezczyzn, jakich matki wychowaly, a jako ze wszechwiedzaca "Matka Polka" ma zakodowany gen sprowadzania autorytetu ojca do poziomu posadzki, to i oni sami maja wyj****e na wychowywanie synow na prawych mezczyzn.

Gość gość
kij w to, wole juz byc sama niz z kimś z kim i tak przez większość czasu czułam się samotna, miał w d***e to co czułam, cały czas poświęcał głównie sobie, zapatrzony w siebie d**ek, narcyz, teraz to widzę. Tylko on się liczy a dane słowo nie ma znaczenia. Po co mu ja, po co ktokolwiek potrzebny jest osobie tak zapatrzonej w siebie, przecież nic innego sie nie liczy tylko by jemu było dobrze. Nie ma co żałować takiego faceta, trudno, będę sama, może tak już musi być, ale przynajmniej nie będę z kimś kto udaje miłość do mnie a nie okazuje jejw czynach. może też jeszcze tak być że nigdy już nie znajdę faceta bo nie mam jakiegoś szczgolnego powodzenia, ale trudno. moge byc sama jak miliony ludzi, widać taki mój los że albo trafiam na byle co albo jestem sama, raz mialam fajnego chlopaka to sie okazalo sie jest nieuleczalnie chory a potem jeszcze zachorował psychicznie tak że musielismy sie rozstać. nie mams zczescia do mężczyzn i w ogóle szczęścia, chciałabym jeśli tak ma wyglądać moje życie to szybko umrzeć, sama sobie nie pomoge bo nie mam na to jaj i nie chce robic przykrosci rodzicom ale ogolnie chcialabym by mi sie cos stalo nie mam dla kogo zyc

Gość gość
i to mądrze powiedziałaś, a tak się składa że mamusia mojego go wielbi nad niebiosa a jego ojca wlasnie sprowadzała do poziomu betonu i go kopenla w d....oraz zaszantażowała tak że w sądzie stracił prawo opieki nad dziećmi. nie była to rodzina patologiczna ale niepełna, wychowywała tylko matka i dziadkowie, mamunia rozpieszczała go a ojca nie było no wiec jakim cudem ma on byc teraz prawdziwym meczyzna, zwykły d**ek zapatrzony w siebie, a tę miłość własną podsyca zakochana w synciu mamusia. zostawiam ten majdan niech sie kiszą w swoim patologicznym sosie.

Gość gość
do garów c****a :D - tam wasze miejsce :D PS. mam nadzieję że pożyjecie na tyle długo, by zobaczyć jak w muzułmańskiej Europie wasi panowie i władcy batogami zagonią was do garów i rodzenia beżowych dzieci :D - jeszcze zatęsknicie za tymi "obrzydliwymi polskimi facetami" :D

Gość gość
spadaj szowinisto. nie ogarniam was polaczkowaci faceci, myślicie że jak macie troszkę więcej niż 1000 zł renty to kupiliscie sobie kobiete na wyłączność ma słuchać pana i włądcy i jej mniej wolno, a ja sie pytam, dlaczego mniej? Skoro jest równuprawnienie. Powiem tyle, chleb od mężczyzny gorzko smakuje, umiesz liczyć, licz na siebie

Gość gość
głupi jest twój facet, mam nadzieje ze znajdziesz lepszego wartego ciebie, bo ten jakiś wyjatkowo niedorobiony ... i jeszcze ta mamusia...wiem cos o tym moj eks tez mial porabana matke, zwiałam gdzie pieprz rosnie,\