Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam FACETA ,a Snie MARZE o Innym fajniejszym

Polecane posty

Gość gość

Jestem od 4 lat Mężatką, razem 10 lat. Układa nam się w miarę wzloty i upadki jak u większości. Ale mi coś odbiło. Kilka nocy z rzędu śnił mi się mój dentysta. Na wizytach nie czułam do niego kompletnie nic, bardzo sympatyczny i tylko tyle. On też kogoś ma i nigdy nie było między nami chemii oprócz zwykłych uprzejmości. A po snach od trzech tygodniach nie mogę patrzeć na Męża, wszystko mnie w nim irytuje i non stop myślę o tamtym. Szukam tylko okazji by być sama by pofantazjować o Nim. W międzyczasie oboje mieliśmy wizytę, nie mogłam się jej doczekać. Przez cała miałam ciarki, Jego obecność chłonęłam wszystkimi zmysłami. Na koniec rozmawialiśmy w trójkę, tzn. Rozmawiał ze mną a mój Mąż od czasu do czasu przytakiwał i niestety Lekarz dużo bardziej podobał mi się niż Mąż. Kolejną wizytę umówiłam sobie bez Ślubnego. Do domu wracałam jak na skrzydłach. A teraz odliczam dni, nie mogę jeść, wszystko mnie złości w szczególności Mąż :-( Ehhh głupia ja. 33 na karku a zachowuję się jak durna nastolatka. Czuję , że wkraczam na kruchy lód .

Gość gość
Daj na wstrzymanie. To tylko głupie fantazje. Masz męża. Zostaw pana doktora w spokoju :)