Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pocieszciemamusie

Moje dziecko usluszalo od kolegi, że ma brzydką mamę. Przykro mi

Polecane posty

Gość pocieszciemamusie
gość dziś Jedyne co mi przyszło do głowy aby mojemu dziecku nie było przykro to to,żeby powiedziec ze nie ma sie czym przejmować i zrozumiał ze nie ma takiej opcji aby wszystkim dana osoba się podobała. Powiedziałam mu " Kochanie dla twojego kolegi mogę być brzydka, a dla innego ładna nie przejmuj sie" tak mu powiedziała, ale sama sobie już nie jestem w stanie tego wytłumaczyć. Moja samoocena spadła bo urodzeniu dziecka i przez problemy z tarczycą.

Gość gość
Nie przejmuj sie,jestes ladnha dziewczyna. I figure tez masz ok. Ciekawe jaka tamto dziecko ma mame. Pewnie palnelo z glupoty ot tak bo klocilo sie z Twoim syniiem i nie wiedzialo co powiedziec.Nie przejmuj sie:*

:)))nie zmieniaj koloru wlosow !!!! :) twoja twarz jest idealna do blondu:)))

Gość gość
Pokazałam twoje zdjęcie mojej 12letniej córce i ona też cię oceniła na bardzo ładną. Tak sobie też myślę, że przecież dla takiego mniejszego dziecka powiedzenie mu, że jego mama jest brzydka to jedna z większych obelg :) Czyli jednak chciał mu dowalić.

Gość gość
Bardzo ladna z ciebie kobita :D

Gość pocieszciemamusie
gość dziś próbowałam ciemnego blondu i mojemu mezowi sie nie podobam w tym kolorze, zresztą nie tylko jemu nie podobam sie w ciemnych kolorach, ale tez mojej rodzinie. Jak byłam mała miałam białe włosy potem mi sciemniały i teoretycznie ten kolor włosów jest najbardzije zblizony do tych z dzieciństwa. Dziękuje za słowa otuchy.

uwazam ze jestes swietna kobieta:))) a ludzie jak ludzie sama wiesz jacy sa :))))

Gość gość
Co do włosów, to według mnie jak już przyciemniać to o dwa tony. wystarczy.

Gość pocieszciemamusie
To wyglądało tak Mamo powiedziec ci coś słucham dzieko kolega powiedział ze jestes brzydka tak ci powiedział? antek mi powiedział, ze olek powiedział ze jestes brzydka no i tak to było zaczełam go pocieszac bo to przykre dla dziecka uslyszec cos takiego. Wiem, ze moje dziecko nie wymyslilo sobie tego.

Gość pocieszciemamusie
Dziękuję serdecznie wszystkim za pocieszenie :) Puszczam meza na komputer, ale będę tu zaglądać .

Gość pocieszciemamusie
mmartha dzięki

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=3i8oZDgvlkI

Gość gość
Aaa tak to było? To sobie obczaj mamę Olka. Jak jest całkowicie odmiennej urody od twojej, to masz wyjaśnienie. Dla niego ładne będą ciemne włosy jego mamy, oczy jego mamy itp. Ogólnie chłopiec może preferować inny typ urody (tak, tak, takie dzieci mają już swój gust odnośnie płci przeciwnej), więc ty dla niego możesz być lekko średnia.

Gość gość
tu pocieszacz z 10:55 i miałem rację, dziecko powtarza co usłyszało od zazdrosnej matki jesteś spoko laska, na pewno bym się za Tobą oglądał w przedszkolu :)

Gość gość
Ładnie wyglądasz ;) wyluzuj

Gość pocieszciemamusie
Jego mama tez jest blondynką pamietam ją kiedys była bardzo ładna teraz trochę gorzej wyglada, ale nie jest zła. Nie wiem moze to zlosliwosc kolegi, albo gdzie uslyszlam ze komus sie nie spodobalam trudno oby maly sie tym nie przejął.

Gość gość
Jestes piekna wedlug mnie:) Jedyne co, to ja osobiscie bym postawila bardziej na naturalnosc.I nie tlenila wlosow na tak jasny blond. Ale to zaelzy od preferencji.

Gość gość
Nie przejmuj się, ładna z ciebie dziewczyna :)

Gość gość
Nie martw sie jestes ladna kobieta!

Gość gość
fajna dziewczyna, włosów kupa. Mam znajomą i ona OD ZAWSZE miała mało włosów, az tak mało że nie była w stanie nawet zrobic sobie kucyka:-/ w ogóle jej nie rosły i to wszystko jak miała 15 lat:-/ bo pamiętam jej włosy z lat młodości, teraz ma 25 i nie ma lepszych włosów.

Gość pocieszciemamusie
wow dziekuje za pozytywny odzew nie sadzilam ze jak dodam zdjecie tyle milych slow uslysze, raczej spodziewalam sie ataku. Juz mi troche lepiej :) Wiem ze nie powinnam tak sie prz3jmowac, ale co ja na to poradze ze takie mam serducho.

Gość gość
Wygladasz jak normalna kobieta, żadna miss, ale też żadna maszkara, a dzieci mówią różne rzeczy, żeby tak przezywac, to jest niedojrzałe

Gość gość
Jesteś bardzo ładną dziewczyną, a synka masz uroczego!! Walcz z chorobą (tarczyca to dziś epidemia wśród młodych kobiet...), powodzenia, dużo zdrowia i nos do góry!!

Gość gość
jesteś ładna, zgrabna i kolor włosów też c***asuje. Ja ci daje 5/5 :)

Gość pocieszciemamusie
gosc 12:47 wiesz mi sie wydaje ze niska samoocena nie jest wynikiem niedojrzalosci a raczej tym, ze od malego zawsze bylam nie wystarczajaco dobra dla rodzicow, niewystarczajaco mądra, sprytna itp. czesto musialam udowadniac cos rodzicom. gosc 12:56 wiem ze choroby tarczycy to jakas plaga obecnie. moj endo twierdzi, ze to przez jodowaną sól. Niedoczynnosc tarczycy a przy tym hashimoto czyli ten pakiet ktory ja mam to jest podstepna choroba niczym cukrzyca. Dziekuje za zyczenia zdrowia i Tobie rowniez go zycze, bo to najwazniejsze :)

Gość pocieszciemamusie
gosc 13.01 dziekuje :*

Gość gość
Wyglądasz normalnie, fajna babka z Ciebie. Tylko kolor włosów bym zmieniła, ale tylko dlatego że ja nie lubię takiego blondu. Na bank nie można powiedzieć, że jesteś brzydka. Po Twoim opisie spodziewałam się jakiegoś paszczura, a tu prosze całkiem spoko kobita na zdjęciu ;)

Gość pocieszciemamusie
:)

Gość gość
Aaa, doczytałam że kombinowałaś już z włosami. Skoro w takim kolorze Ci najlepiej to dobrze, nie jest tak, że on Ci kompletnie nie pasuje ;) nie przejmuj się dzieciakami, nie masz czym ;)

Gość gość
I swoją drogą moje włosy w porównaniu z Twoimi to niebo, a ziemia. Wymienie się w każdej chwili, bo ja mam słabe i cienkie, przez co wyglądają jakby było ich strasznie mało...