Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obolałe stopy.

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich! Od czasu gdy podjąłem prace w fabryce ryb, gdzie muszę nosić zajefajne kalosze z metalowymi wzmocnieniami.. moje stopy płaczą z bólu, a ja chcę razem z nimi. Pracując po 12h dziennie przez 5 dni w tygodniu, ciężko cokolwiek zrobić, nie mówiąc już nawet o zmianie obuwia na inny rodzaj - po prostu się nie da ze względu na wymogi pracodawcy. Jako, że jestem poza granicami Polski, boję się trochę pójść do apteki i zapytać o coś na bolące nogi, po prostu mam taką barierę :) Rozglądałem się trochę po internecie angielskim za jakimiś medykamentami ale nie znalazłem w sumie nic takiego, co by mi pomogło. I teraz pytanie do Was - czy są jakieś domowe sposoby na obolałe stopy? Żeby chociaż troszeczkę ten ból zmniejszyć, bo nawet dzisiaj, jak mam dzień wolny, boję się wstać z łóżka bo bym się chyba przewrócił.. Ewentualnie jeżeli jest ktoś mi w stanie polecić jakieś kosmetyki, cokolwiek co znajdę w Anglii za jakieś rozsądne pieniądze, to będę również bardzo wdzięczny :) Pozdrawiam z łóżka i życzę miłego weekendu!

Gość gość
po pracy staraj sie przez jakis czas opierac nogi o cos i trzymac je w gorze. poza tym sa doskonale cwiczenia na stopy. bierzemy butelke po winie i turlamy ja po podlodze najpierw jedna stopa, potem druga. staraj sie ogolnie jesc duzo naturalnej witaminy C z owocow i warzyw oraz kolagenu (nozki swinskie rozgotowane).