Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny czy wasi partnerzy też chcą was 'tam' lizać gdy jesteście nieświeże?

Polecane posty

Gość gość

Mój nalega... :o Chciałby po całym dniu, jak wracam z pracy, żebym była spocona, nie świeża albo po treningu bo chodzę na fitness Ale jakoś mam opory :(

Gość pravvik 24 lata
mmm, coś pięknego :)

Gość gość
Obrzydliwe to jest k***a

Gość gość
Fuuuuuuj....przeciez na wargach sromowych po calym dniu zbiera sie brud, wydzieliny pomieszane z reszkami moczu, martwy naskorek ze wzgorka. Wszystko tam osiada bo nie ma lepszego miejsca. Obrzydliwy i chory facet, jakby mi facet cos takiego zaproponowal to bym pomyslala ze szurniety, i nigdy nie zrobilabym mu laski, cholera wie czy nie kisi tam czego. Ser feta spod napleta.

Gość gość
naturalny zapach podnieca wiem, wiem, że to ohyda i tylko patologia i dzicy ludzie się tym mogą podniecać ale to naprawdę wielu i wiele kobiet podnieca pomijam jakiś ekstremalny brud brudasów niemyjących się całymi dniami ale zapach potu i wydzielin bywa ekscytujący właśnie taki nagromadzony teraz jest taka moda aby wszystko było sterylne kilka kropel moczu nikomu nie zaszkodzi :D

Gość gość
mojemu to chyba wisi, tylko podczas miesiączki mnie nie tknie :D Jeżeli go to podnieca, to w sumie możesz mu pozwolić, kto się dowie :p ja przykładowo lubię kiedy mój facet się lekko spoci, oczywiście nie jak świnia, do której będę się kleić, tylko tak delikatnie, żeby czuć ten jego 'dziki' zapach :D