Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaona_321

Mój chłopak często płacze...

Polecane posty

Gość onaona_321

Najczęściej zdarza mu się to, kiedy się kłócimy, najlepsze jest to, że jest duży, często budzi respekt wśród innych, ogólnie nie jest żadną ciotą, żeby uciec gdziekolwiek w nieprzyjemnej sytuacji, mówi mądrze, potrafi być i stanowczy i czuły, przy czym potrafi o mnie zadbać. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że przy prawie każdej kłótni czy sugestii, że kiedyś możemy już nie być razem - on płacze. I już nie wiem, czy próbuje na mnie coś wymusić, wzbudzić litość i współczucie, czy faktycznie jest tak wrażliwy :/ no jakaś tragedia, wie ktoś coś na ten temat, czy może potrafi się ktoś wypowiedzieć w tej sytuacji? :D

Gość gość
może pogadaj z nim?

Gość gość
czy jak umiera ktoś kogo kochasz to się śmiejesz czy płaczesz?

Gość onaona_321
Oczywiste, że płaczę. Tyle, że w naszej sytuacji nikt by nie umarł a przez jakieś kłótnie o niekiedy bardzo głupie rzeczy nie warto płakać, bez przesady.

Gość gość
Za malo napisalas zeby Ci pomoc.

Gość gość
napisz, bźdźiągwo, w jakiej konkretnej sytuacji płacze bo jeśli tylko na komendę: odchodzę, a ty zostaniesz sam, to jest rodzaj wymuszenia, manipulacji, po to, żebyś z nim była, ale uczuć w tym nie ma. po prostu nie chce być ta oferma sama.

Gość pomaranczlala
"ogólnie nie jest żadną ciotą, żeby uciec gdziekolwiek w nieprzyjemnej sytuacji" Wyobraź sobie, idiotko, że mężczyźni też mają uczucia i w związku z tym płaczą. Lepiej naprawdę od niego odejdź.

Gość gość
Jak placze a sam nie odchodzi to moze tak lubi. Sa faceci co lubia jak partnerka szmate z nich robi.