Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boculka12345

Szukam krawcowej w Krakowie która szyje suknie ślubne.

Polecane posty

Witam. Szukam dobrej krawcowej w Krakowie która szyje suknie ślubne. Czy ktoś zna i może polecić? Wiem że jest w Krakowie masa salonów z sukniami ślubnymi ale mnie się nic nie podoba w tych salonach, nie znalazłam takiej która podobałaby mi się w całości. Chcę suknię prostą dopasowaną w biodrach i dopiero przy końcu delikatnie szerszą, nie mylić z rybką. Na ramiączkach z dekoltem serce. Cała koronkowa, plecy częściowo odkryte. Jestem niska. W dodatku mam problem z hormonami i mam duże wahania wagi więc nie chcę szyć sukni w salonie bo już pytałam w kilku salonach i panie zastrzegły szycie pół roku przed ślubem. Potrzebuję kogoś kto dorabia sobie takim szyciem lub pracuje w domu lub w niewielkim zakładzie. Chciałabym też aby suknia była uszyta z materiału który sama dostarczę, wybrałam koronkę która mi się podoba i idealnie pasuje do wybranego modelu sukni. Pomóżcie :)

Ps. nie chcę kupować gotowej sukni bo naprawdę nie znalazłam takiej dla siebie a poza tym nie ufam sprzedawczyniom w salonach. Mogą mi sprzedać używkę w cenie nowej lub wmawiać że jest nowa.