Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktora z was sypia z mezem raz na rok

Polecane posty

Gość gość

czy jest taka tylko szczerze, ja sie podpisuje pod tym, nie lubie seksu I nic sie nie da zmienic

Gość gość
ja tak z 5- 4 razy do roku

Gość gość
ja spalam 4 lata temu, po tym zaszlam w ciaze, ale juz sie przyzwyczailismy do tego, ja 39 lat maz 10 lat starszy, a dzieci 7 lat I prawie 3, wiem ze maz mnie nie zdradza

Gość gość
mam podobnie , mam 39 lat maz starszy o 9 lat sypiamy raz na dwa miesiace i to nam wystarczy , maz ma bardzo slabiutki temperament ale zaraz zleca sie znawcy co ci wmowia ze bankowo zdracza bo facet musi ****** kilka razy dziennie NIE KAZDY !

Gość gość
czasem ludzie maja ochote na seks kilka razy dziennie ale rzadko, natomiast sypiac z mezem raz na 4 lata I szczegolnie jak sie jest mlodym czlowiekiem to tez dziwne, ja rozumiem u ludzi 60-letnich poped jest maly ale u takich po 30-tcejak nie ma pozadania, bliskosci I intymnosci to cos nie tak

Gość gość
moja znajoma 38 lat spala z mezem z ktoyrm jest 10 lat moze z kilka razy, maz sam jej mowil ze ja zdradzi I przyjdzie do niej z ta kobieta zeby ja przedstawic bo to jest nienormalne jak kobieta wychodzi za maz, ma dzieci utrzymanie I tyle rola meza sie konczy, zyje jak brat z siostra, kolezanka powiedziala ze jej maz moze miec kochanke nawet obok w domu jej to nie przeszkadzaloby aby tylko ja utrzymywal, masakra

Gość gość
no mi jakos libido zaniklo maz jest wysoki szczuply nie styrany "robota " fizyczna jest atrakcyjny i ja to widze tylko cialo jakos w miejscu stoi nie reaguje

Gość gość
I się potem dziwicie, że facet szuka seksu, czy to u kochanki lub prostytutki jak raz na rok się kochacie. Potem będą płacze, że mąż zdradza. Najwidoczniej swoich mężów nie kochacie.

Gość gość
nie kazdy zdradza niektorym widocznie to nie przeszkadza