Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samsung galaxy s5

Polecane posty

Gość gość

Witam mam takie pytanko czy ktoś z was może wie jak mogę przenieść zdjęcia i muzykę na kartę pamięci z pamięci telefonu w Samsungu galaxy s5 ? Ciągle mam jakiś problem nie mam prawie wogule miejsca juz na telefonie wiec wsadziłam kartę pamięci i zaczęłam przenosić różne aplikacje ale nadal moja pamięć się nie zwiększa jest ciągle dużo i niewiem juz co robić, czy ktoś z was miał może podobnie lub wie jak mogę zrobić żeby przenieść wszystko na kartę a żeby na telefonie było mało zajęte ? Z góry dzięki za pomoc :)

Gość jestem tylko polaczkiem
Menadżer urządzenia jest tam gdzies w menu. Później wytnij i wklej :)

Gość gość
Nie bo to chodzi o to ze ja wchodzę w menadżera aplikacji i przenoszę na karte pamieci i to jest na tej karcie pamięci tylko ze mi nic nie ubywa w telefonie nadal mam dużo zajęte, i jak chcialam może muzykę i zdjęcia przeżucić to tam nie ma takiej opcji nigdzie żeby przenieść, nie mogę nic takiego znalesc i niewiem juz co robić :/

Dobra to napisze ci łatwiejsze rozwiązanie :) podlaczas teł do komputera, przenosisz wszystko na niego, usuwasz to co zostało w teł, a pozzniej przez kabeel wrzucasz na kartę :D:)

Nigdzie nie napisałem, ze masz to zrobić w menadżerze aplikacji :)

Gość rafciu
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S7,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! smiech.gif Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://hy34.pl/r/r1vSamsung-S7