Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oczukańcze wilki chcą podstępem wjechac do Polski

Polecane posty

Gość gość

nikt ich tu nie zapraszał

Gość gość
Niech wjadą, mi nie przeszkadza. Są niesamowicie stylowi i mają piękne choppery 😍

Gość gość
niech jada na Ukrainę, tam ich godnie przywitają i podziękują

Gość gość
Polska tak prężny bogaty i silny kraj ,boi się kilkunastu motocyklistów! Żenada i śmiech na sali!!! :D Za to ruscy nam odpłacą z nawiązką.Polak głupi przed szkodą i po szkodzie!

Gość gość
Gardłować z pozycji władzy to jedno a bić się z Ruskimi to drugie. Głęboko wierzę, że gdyby przyszło do zbrojnego starcia z Rosją, ujadające dziś polityczne pieski, niezależnie od budy, którą reprezentują, wykorzystałyby nowonabyte śmigłowce żeby wraz z rodzinką zmontować s******lkę na zachód, natomiast spokojni, obojętni wobec tej hucpy dwudziestolatkowie wylali by krew za Ojczyznę... Nie jestem zwolennikiem Rosji, nie jestem zwolennikiem serwilistycznych gestów, ale przede wszystkim nie jestem zwolennikiem debilizmu polskiego, który swoje korzenie ma w intelektualnej degeneracji pewnej grupy, którą w przeszłości reprezentowała tzw. szlachta - pospolite ciołki o płaskich czołach, małych móżdżkach i jeszcze mniejszych przyrodzeniach...

Gość gość
Głupi lud, wystarczy rzucić mu ochłap w postaci "przejazdu 40 motocyklistów" przez kraj i szarpią się o niego jak wygłodniałe kundle. Od tygodnia trąbią o "Nocnych Wilkach" a na forach prawdziwa histeria jakby sam Attyla miał nas najechać. Zresztą czemu się dziwić ? . Tacy wyborcy są wręcz idealni, trzeba cały czas podtrzymywać u nich uczucie nienawiści, niech nie myślą racjonalnie tylko rzucają się sobie do gardeł. Nie ważne bezrobocie, opieka zdrowotna, rozwój przemysłu etc. Najważniejszę są k.. jakieś tam Wilki i tym ma się zajmować przeciętny zjadacz chleba. Politycy to sprzedajne..... mają w "d" Was i ten kraj, narobią fermentu w imieniu Wielkiego Brata zza oceanu i jak przyjdzie co do czego, to zawiną się na pięcie ze swoimi rodzinkami byle daleko. Czech, Słowak czy Węgier słysząc o przejeździe kilkudziesięciu motocyklistów zacierałby ręce, bo to oznacza kilkadziesiąt miejsc noclegowych, żarełko, napitek etc. Natomiast Polski "shih tzu" groźnie ujada zza ogrodzenia bo gdy poklepie go Wielki brat, to mu się wydaje że jest Pitbullem. Przykre to że naród własnego rozumu nie ma i pozwala się urabiać politykom i mediom.