Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viktoria89

było miło ale zamilkł

Polecane posty

Gość Viktoria89

Tydzień temu poznałam na pewnym portalu randkowym fajnego faceta. Od samego początku nawiązaliśmy wspólne tematy. Codziennie rozmawialiśmy przez tel godzinami. Ostatnia rozmowa miała miejsce wczoraj w południe, od tego czasu spokój..... Nie pojawił się na portalu, dziś rano nie odpisał na smsa... czyżby to oznaczało że znalazł kolejny obiekt do bajerowania? co o tym myślicie?

Gość gość
jestem w podobnej sytuacji, z tym że ja "swojego" poznałam w grze, gramy tak od kilku miesięcy, a nasz kontakt zwiększał się stopniowo, aż w końcu przeszedł poza grę. "coś" było na rzeczy... w planach było spotkanie, ale on nagle zaczął kontakt ograniczać, a teraz nie odzywa się wcale. cóż, zabawil się moim kosztem... no ale u ciebie przerwa w kontakcie nie jest duża, może po prostu on nie ma czasu

Gość Viktoria89
przerwy w kontakcie nie mamy dużej, ale chodzi mi o to że może on kogoś ma... jest weekend, może ten czas spedza z inną i mimo że zarzeka się ze nikogo nie ma, że mieszka sam to nie chciałabym mieszać się w zwiazki.

Gość gość
Pewnie mają żony.

Gość gość
17.41 a w co gracie razem?

Gość gość
a dlaczego jest dla ciebie istotne w co gramy?

Gość gość
bo ja poznałem pewną dziewczynę tak w necie i kontakt nam sie urwal

Gość gość
Zapomnijcie o nich! faceci to dupki! Sama się ostatnio o tym przekonałam. Też byłam do niedawna tak naiwna ja wy, ale koniec finito skończyło się od jakiegoś czasu już nie jestem tak naiwna, bo jeden z nich przekonał mnie jacy oni wszyscy są :/ A Ci wasi to pewnie mają po kilka na raz i tu cały jest ambarast!

Gość gość
w aż takie przypadki nie wierzę :-) a w co wy graliście?

Gość Aniaaaaaaaaaaa123
Na poczatku kobieta powinna być trochę tajemnicza, a Ty już przez pierwszy tydzień rozmawiałaś z nim godzinami, nic dziwnego, ze facet się znużył bo oni lubią zdobywać, sama to już przerabiałam i się nauczyłam, że to jednak prawda... Teraz już nic do niego nie pisz bo ponizysz sie tym, oni lubia gonic kroliczka, prawda stara jak świat

Gość Aniaaaaaaaaaaa123
Poza tym jeśli to tylko znajomość internetowa to nie rozumiem czym się przejmujesz, nawet się nie spotkaliście więc własciwie tej znajomości nigdy nie bylo

Gość gość
Zapomnijcie o nich! faceci to dupki! Sama się ostatnio o tym przekonałam. Też byłam do niedawna tak naiwna ja wy, ale koniec finito skończyło się od jakiegoś czasu już nie jestem tak naiwna, bo jeden z nich przekonał mnie jacy oni wszyscy są :/ A Ci wasi to pewnie mają po kilka na raz i tu cały jest ambarast!

Gość gość
ni chce pisac w co, Ty napisz chociaz skrot to bede wiedzial

Gość gość
ambaras idiotko!

Gość gość
ja też nie chce pisać w co. a cała moja historia pokrywa się z twoją? jeśli tak, to dlaczego przestałeś się do tej dziewczyny odzywać?

Gość gość
no to szkoda ze chociaz skrotu nie podasz. przestalem z osobistych powodow

Gość gość
z osobistych tzn? coś się wydarzyło w twoim życiu, czy ona ci się znudziła?

Gość gość
wydarzylo, ale nie chce tu pisac

Gość gość
no to nie jestem nią, bo w moim przypadku chodzi raczej o to drugie. w sumie grę też podam- gge. a ty teraz napiszesz w co wy graliście, bo jestem ciekawa? żałujesz, że kontakt się urwał?