Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kelvin Kelvinov

Czy "ilość" ma znaczenie?

Polecane posty

Gość Kelvin Kelvinov

Witam. Mam pewien problem, a raczej dylemat. Niedawno poznałem na domówce u kumpla dziewczynę. Zrobiła na mnie naprawdę dobre wrażenie. Była miła, wykazywała sporo zainteresowania i gdy zaczęliśmy się spotykać dostosowywała się do wszystkiego co wychodziło z mojej strony... Krótko mówiąc czułem się w jej towarzystwie naprawdę dobrze. Dowiedziałem się jednak, że jest to dziewczyna, która mimo, że młoda, może się "pochwalić" jakąś "ilością"-wiadomo o co chodzi, a nie piszę wprost by nie być wulgarnym. Teraz się zastanawiam czy warto się pakować w coś takiego, bo z reguły takie osoby szybką się "nudzą" i mają raczej podejście do uczuć raczej lekkie i są mało wiarygodne. Jakie są wasze opinie na ten temat? Dla was też ma to znaczenie? Budzi zastrzeżenia?

Gość gość
Zalezy w jakim banku:-) jak zle wkladasz to jestes bankrutem :-P

Gość Hugo 12345678909987654321
Ma znaczenie,bo takie osoby z reguły lubią się wyszumieć i taki związek nie ma większej przyszłości. No chyba,że trafią na siebie osoby o tym samym podejściu,które będą się bawić na lewo i wybaczać sobie pewne sprawy albo nie angażować się uczuciowo. Rozczarowania są bolesne.

Gość gość
Ja mam koleżankę, która też święta nie była, a teraz mąż, trójka dzieci, zakochana, naprawdę się zmieniła, nawet na babską imprezę trudno ją wyciągnąć, także ludzie się zmieniają.

Gość gość
Ja bym odpuscil. Nie podoba mi sie gdy dziewczyna miala wielu partnerow sexualnych w przeszlosci. To dowod na to ze jest łatwa i szybko mozna ja do lozka zaciagnac.

Gość Kelvin Kelvinov
"Ja bym odpuscil. Nie podoba mi sie gdy dziewczyna miala wielu partnerow sexualnych w przeszlosci. To dowod na to ze jest łatwa i szybko mozna ja do lozka zaciagnac." Może nie myślę słowo w słowo jak Ty, ale mam podobne wrażenie niestety...

Gość Kelvin Kelvinov
Z drugiej strony ciężko byłoby z nią o tym pogadać...

Gość gość
autorze a moze wolny zwiazek. Jestescie razem ale niektore granice przekraczacie za obopólna zgoda

Gość Youri Kalenga
Ludzie może i się zmieniają, ale moim zdaniem pewne zachowania w człowieku pozostają. Można je ukrywać, zapomnieć nawet, ale pozostają. Poza tym pozostaje też kwestia akceptacji. Trudno w tych czasach trafić na dziewicę, ale też nie wyobrażam sobie mieć jakiejś z solidnym doświadczeniem

Gość Kinga 29
"Wolny związek"? A jaki to ma sens? Co dzielisz razem w takim związku? Nie pojmuję... Legalne zdrady?

Gość gość
Jak umiesz wyczuc ze to nie ta ,cicho bo mysle . Acha nie cicho dajka tylko ta no ,kurte ?no zapomnialem ,no te co lubią orzeszku? No wiesz . Rany bombel! Daja wszedzie i zawsze no wiesz. Dlanich ma , uciekaj jak najdalej ,a przed wąchaj bo to grzybice ma,tfu .no kuzma zaliczylem z internetu i z tel .sklero. O! Nimfomanki maja wielu i nierospisuje sie odradzam . Gume zawsze miej bo niewiesz co cie spotka.

Gość gość
Pytanie ile dziewczyna ma lat i czemu miala az tylu facetow w lozku ? Bo lubic sex a wskakiwac kazdemu do lozka to duza roznica. ja jestem facetem i tez uwielbiam sex ale nie bzykam sie z kazda nowo poznana i chetna dziewczyna

Gość gość
wszystko ma jakieś znaczenie jak deszcz i słońce. To że ma jakieś większe dośwadczenie nie musi być wadą . Może świadczyć o charakterze, nie znasz jej. Może nie znalazła żadnego partnera ale była w układzie. Nie sądzę że może się "znudzić" , zależy od człowieka czego oczekuje, co lubi jakie ma poglądy

Gość gość
Wogole dziwny jestes. Ilosc jakosc stan wielkosc itd ma znaczenie. Gdzie kolwiek sie pojawisz zawsze ktos zapyta kim jeses ile masz i co znaczysz. Jak tych przywar niemasz to ? Kim ty jesteś? Nikim ,ani Dyzma ci niepomoze:-P