Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maxx 12

Czy jestem skazany na samotność

Polecane posty

Gość Maxx 12
To wszystko niestety nie jest takie łatwe gdy samoocena jest niższa niż zero wiem nie powinien się uzalać tylko brać się do roboty ale dzisiaj laski wolą pewnych siebie gość a a ją taki nigdy nie byłe i być może nigdy nie będę

Gość gość
A ja Ci napiszę tak drogi bracie Maxx 12. Jeśli chodzi o dziewczyny w dzisiejszych czasach, to zapomniały co to jest dobro, wiara i miłość. Nie przepadają za takimi, co nie palą, nie piją, chodzą do kościoła, unikają imprez (np. w wielkim poście). Myślę, że taki właśnie jesteś, czyli dobrym człowiekiem i wierzącym w Boga jak ja, i też nikogo nie interesuję, bo taki jestem, pełen wiary, miłości, nie piję, nie palę, nie wyznaję wiary w szatana. Co do seksu przed ślubem... Pan Jezus mówił, żeby się tego strzec! Ciekawe co w dniu ostatecznym taki człowiek zrobi, jak stanie przed Bogiem, żałuję?, wtedy będzie już za późno, zbyt późno... Jeszcze co do związku, niektóre wychodzą za mężczyznę dla pieniędzy, ładnego auta itp. nie z miłości i potem się takie dziwią, "ooo pobił mnie po pijanemu", "jest mi źle" itp., biada takim. Wiecie co to jest w ogóle miłość...? żeby nie było, to samo tyczy się chłopaków i możecie mnie nawet za to skrytykować, mam to gdzieś...

Gość gość
A dlaczego on ma podrywać?, czemu do jasnej k***y nie jest na odwrót?

Gość gość
P******e to wszystko jest... Każdy mówi szukaj dziewczyny, a co ja jestem jakiś odkrywca? "bierz sie za nią", tak k***a bierz, podejdziesz i powie Ci spadaj itp. Ludzie tak mówią tak jakby dziewczyna była przedmiotem, a przecież jej musi też coś spasować, że niby chce chłopaka, a niestety często odp. brzmi nie i wieź sie dalej osmieszaj.

Gość Maxx 12
No właśnie czemu to my mamy wyrywać laski wkońcu one też mogły by się trochę postarać o nasze względy.Ja właśnie taki jestem nie pale i nie pije tzw dobry chłopak tacy jak ja nie nadają się na chłopaka tylko na przyjaciela dzisiaj liczy się tylko kasa lub czy jesteś napakowany jakieś dwa tygodnie temu zacząłem trochę trenować w domu może to coś zmieni

Gość gość
Witam Podobnie jak wy jestem sam a mam 32 lata tyle tylko że ja w odróżnieniu od was zastanawiam się w czym tkwi problem ? To że nie macie dziewczyny/żony/kochanki to nie znaczy że jesteście inni albo gorsi. Skupcie swoją uwagę w innym kierunku a z dziewczynami dajcie sobie spokój. Kobieta komplikuje życie i wszystko utrudnia. A tak możecie być pomysłowi i żyć pełnią życia bez zobowiązań i poświęcić wolny czas na przyjemności.

Gość Maxx 12
Miłość to jedyny sens życia można mieć jakąś pasję ale to nie jest to kasa to tylko papier więc czy warto żyć tylko po to aby mieć go jak najwięcej ?? Koledzy wciąż chwalą się ile to oni lasek nie mieli więc jak niby mam nie czuć się gorszy

Gość gość
Miłość to jedyny sens życia - i tu się mylisz można mieć jakąś pasję ale to nie jest to - uwierz mi jak oddajesz się pasji w 100% to może się to stać jedynym celem życia kasa to tylko papier - tu masz rację to tylko papier i nie warto tylko do tego dążyć by mieć go jak najwięcej. Koledzy wciąż chwalą się ile to oni lasek nie mieli - i co jest w tym takiego fajnego tracić czas na przelotne romanse

Gość gość
"No właśnie czemu to my mamy wyrywać laski wkońcu one też mogły by się trochę postarać o nasze względy.Ja właśnie taki jestem nie pale i nie pije tzw dobry chłopak tacy jak ja nie nadają się na chłopaka tylko na przyjaciela dzisiaj liczy się tylko kasa lub czy jesteś napakowany jakieś dwa tygodnie temu zacząłem trochę trenować w domu może to coś zmieni" I bardzo dobrze, że jest taki jesteś bez nałogów, dobrym człowiekiem i tak jak pisałem, dziewczyna szuka "szleńca", widocznie one na Nas nie zasługują. Co do kasy, to ja mam sporo kasy i jakoś się z tego nie cieszę, bo dla mnie pieniądz nie jest najważniejszy, pieniądze miłości nie dają. Dziewczyny na to lecą... lećcie dalej! Co to za małżeństwo dla pieniędzy? Wstyd i hańba!!!

Gość gość
tam miało być "że jesteś bez nałogów", sry

Gość Maxx 12
Kasa może szczęścia nie daje ale pomaga je zdobyć gdy ją masz to masz różne możliwości możesz jeździć na imprezy jakieś spotkania itp

Gość gość
No to tylko w tym wypadku, bo to wiadome, chodziło mi głównie, że interesujesz ich jak masz pieniądze.