Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poradnik "W oczekiwaniu na dziecko" kto z Was ma i jaką okładkę polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Mam dylemat, cena nie gra roli. Ostatnio chciałam zakupić poradnik dla przyszłych rodziców " W oczekiwaniu na dziecko" ... oglądałam.. i nie wiem czy kupić w oprawie twardej ( 60 zł ) czy miekkiej ( 50 zł ) - jak wspomniałam cena nie robi różnicy. Mieszkam za granicą, waga też nie robi różnicy... ale jak lepiej się czyta ... jeśli macie w miękkiej czy twardej oprawie... Wiem, że jest jeszcze terminarz do tego, ale niestety nie było w tymże Empiku... Jeszcze jedno pytanie dot. okładki "W oczekiwaniu na dziecko"... zauważyłam na necie, że są 2 okładki... jedna , ta, którą widziałam w sklepie to kobieta z brzuszkiem, a na necie widzę jeszcze młodą matkę z dzieckiem ( ale namalowaną) . Czy jest wybór okładek? Czy może jedna jest starszą wersją od drugiej? Ale której?

Gość gość
Dobre..roznica w czytaniu ksiazki w twardej lub miekkiej okladce..usmialam sie

Gość gość
Co za brednie

Gość hihi jaki pustak
Kobieto skoro pytasz czy w twardej czy miekkiej okladce znaczy ze z kasiazkami na bakier jestes. Idz do ksiegarni/ biblioteki wez do reki ksiazke z twarda potem z miekka okadka i zobaczysz. Cena nie gra roli- tym dobilas gwozdz do trumny- padlam:-)

Gość gość
żadna konkretna odpowiedź żadna Wchodzicie na forum, aby rozwiać problem, porozmawiać czy się pośmiać .... Masakra

Gość gość
Pytanie mnie powaliło autorka nie czyta zadnych ksiszek jakbmozna pytac czy wctwardej czy miekkiej okładce ??? No i stwierdzenie CENA NIE GRA ROLI nowobogacka kretynka.

Gość gość
A Ty wyżej tak piszesz jakby Ci się spieszyło, jeśli nie chcesz odpowiedzieć na temat to po co się wypowiadasz.. :/ http://zapytaj.onet.pl/Category/002,001/2,4068398,Czy_bardziej_oplaca_sie_kupic_ksiazke_w_miekkiej_okladce__czy_w_twardej_.html

Gość gość
Pytanie brzmi: Kto z Was ma tę książkę? I jaką okładkę polecacie? Innych pytań nie było.

Gość gość
Nie- pytanie brzmi twarda czy miekka okładka- ktora wygodniejsza? Nie ma znaczenia tytuł autorka nie wie jak sie zabrac do ksiazki

Gość gość
Kazdy inteligentny oczytany czlowiek wie czy woli czytac ksiazki w miekkich czy twardych okladkach. O co pyta autorka ktora wygodniejsza???? Widac ze sie ksiazek nie czytalo oj widac

Gość gość
Hahaha myslalm ze glupota na kafe juz mnie nie zaskoczy a jednak :-) twarda czy miekka???? Haha

Gość gość
To jest książka , do której się zagląda często , nie czyta się od deski do deski i koniec. To poradnik dla przyszłych rodziców. Człowiek nie może zapytać już na forum nic, bo zaraz zjedzą Ciebie , że książek nie czytam. Właśnie siedzę na necie tak jak i WY zamiast czytać książki .

Gość gość
w twardej jest trwalsza, nie pognie ci się okładka, ładniej wygląda na półce, choć do czytania ja wolę miękkie, wygodniejsze