Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile na komunie dla kuzynki ?

Polecane posty

Gość gość

Moja kuzynka w maju ma komunie. Zastanawiam się ile dać w kopertę. Niby bliska rodzina - taty siostrzenica, ale ja nie mam z nią żadnego kontaktu, być może dlatego, że jestem starsza i od paru lat nie mieszkam w Polsce. Zresztą ona nawet nie powie zwykłego ,,hej" na ulicy tylko udaje, że mnie nie zna. Dziewczyny ile mam dać w kopertę ? I czy mogę dać Euro, bo przyjeżdżam w niedziele rano i nie będę miała gdzie wymienić pieniędzy ?

Gość gość
My damy 600 zł (idziemy w 3 osoby)

Gość gość
Ja idę tylko z narzeczonym. Myślę, że powyżej 500 zł nie dam. Bo z jakiej racji ? Z takiej, że dziecko nawet cześć nie umie powiedzieć. To z jej młodszą siostrą mam lepszy kontakt. I w przypadku małej pewnie bym dała nawet ponad 500 zł.

Gość gość
Dziewczyny przez przesady to komunia nie wesele.my dajemy 200 plus prezent lancuszek i kartka z zyczenami idziemy we 3.

Gość gość
Idziemy do siostrzenicy we troje, dajemy 300zl.

Gość gość
My we dwoje dajemy 300

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny taka rodzina! a tesciowe to sa c**y najdorsze co doijaja ludzi i gina ich marzenia te s*******nskie i bardzo komunistyczne! musisz od tego uciekac i unikac tej tesciowej! 333 www.youtube.com/watch?v=3i8oZDgvlkI

Gość gość
Może komunia to nie wesele ale kurcze ja bym 200 zł nie dała wstyd by mi było jak daje kasę to minimum 400 zł a jak wiem ze nie warto dawać kasy to w tej kwocie kupuje prezent !