Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie dot. niemowlaka i jego ubioru

Polecane posty

Gość gość

mój synek ma 2 miesiące i pytanie czy ubieracie swoje niemowlaki w tym.wieku inaczej na dZień I inaczej na noc w pizamke? A jeśli inaczej na dZień to jak? nie wiem czy jest sens godz przebierać jak on taki mały :-) :-)

Gość gość
dodam że codziennie godz kapie i codziennie ma świeżego pajacyka :-)

Gość gość
Ja nie przebieralam takiego dziecko na dzień i na noc inaczej, codziennie czyste ubranko - pajacyk bądź kaftanik i śpioszki, przebieralam jak była potrzebna a nie na dzień czy na noc

Gość gość
Ja swojego synka przebieralam po kapaniu w świeżego pajacyka czy inne ubranko. Po przebudzeniu rano tak samo w ciągu dnia niejednokrotnie również bo ulewal albo sie spocil.

Gość gość
Piżamka dla 2 miesięcznego dziecka ??? Hello puk puk !!!

Gość gość
ja przebieram w trakcie kapili tylko lub jak sie poslini,albo przybrudzi

Myślę, że autorka nazwała pajacyk piżamką - w takim sensie, że jest zakładany tylko na noc i rano przebierany, więc nie czepiajmy się słów... Ja swojego synka w pierwszych miesiącach musiałam na przykład bardzo często przebierać, bo miał nierozpoznany azs i bardzo często ulewał

Gość gość
Ja moja do 4 mirs przebieralam 10 razy na dobe ci chwile ulewala jak ja przebieralam staralam sie nie szarpac ja ani nie robicnic gealtownie ale i tak czasem przy przebieraniu ulala i od nowa przebieranie. A okolo 4 mies jak uleeanie sie skonczylo uczylam ja ze po kapieli na noc jest pajacyk jako pizamka a na dzien bardziej normalnir czyli spodenki i koszulka. Irytyje mnie jak widze u kolezsnrk polroczniaka w ciagu dnia w spiochach czy pajacu no jak dzidzia jakas. Lenistwo matek nie zna granic ubiora wieczorem pahaca i cala dobe w tym trzymaja masakra dzuecko tez sie poci!

Gość gość
moj syn ma 3 miesiace i tak, jest inaczej ubierany do spania a inaczej w dzien. śpi w pajacykach a na dniu "chodzi" w bodach i połśpiochach/spodenkach/rajstopkach/legginsach chłopięcych