Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deflorator2345

Zdradziłem żonę, jestem sk****isynem. pomocy ! co mam robić ?

Polecane posty

Gość gość
Ciąża zagrożona a Ty przy dwóce dzieci masz czas do klubu chodzić?I pić? No prawa rodzicielskie powinni takiej ptologii jak Ty odbierać. W żadnym wypadku żonie nic nie mów,bonie wiadomo czy sobie z tym poradzi.Jesteś facetem to się tak zachowuj i nie zrzucaj na żonę swoich problemów tylko sam się z nimi uporaj.Przede wszystkim się zbadaj/bo jeszcze kobietę świństwem jakimś zarazisz/,przestań pić i zajmij się rodziną jak normalny człowiek.Bardzo współczuję Twonej żonie takiego bezdusznego gnojka jak Ty.Myślisz tylko o sobie to wynika ze wszystkiego co napisałeś i bladego pojęcia nie masz co to znaczy kogoś kochać.

Gość gość
nie mów żonie bo jeszcze się załamie i sobie coś zrobi a ty zostaniesz sam z dziećmi o skończy się bzykanie na lewo i prawo

Gość gość
jak widać te wszystkie brednie o wyglądzie kobiet, że ma być młoda to bzdura, koleś tutaj ma tyle lat młodszą żonę i chodzi ****ać inne i tak czy siak

Gość gość
Nie mów żonie, bo jak ciąża zagrożona, to może poronić jeszcze... co z Ciebie za gnojek... żona w ciąży, dwójka dzieci w domu, a ty się szlajasz po klubach i chlasz? I dobrze, że cię wyrzuty sumienia zżerają i niech tak będzie do końca życia. Jak nie umiesz pić i się nie kontrolujesz, to nie pij w ogóle.

Gość gość
Glupki, siedź chłopie z zona, nic nie mow, kazdy prawie zdradza, masz dzieci i wychowuj je, zdrada to zdrada , nie raz zdradzisz jeszcze , bez rodziny bedziesz nikim, siedź przy rodzinie, dzieci sa najwazniejsze, nie rob jaj, teraz wszystko dla dzueci , nie badzcie egoistami , to byl tylko seks, nie sluchaj tu ludxi tylko idz do zony przytul ja a zdrada nie ma znaczenia a powiedzenie jej nie ma sensu, obcy facet bedzie wychowywał twoje dzueci jak bedziesz glupi

Gość gość
Wez sie chuju ogarnij bo pojdziesz na dno, nie mow zonie a seks jsk cie odpadnie to ruchaj w gumce ciapo

Zdrady zdarzają się podobno w 70% małżeństw. Czy kiedyś któryś z waszych byłych, a może i obecnych partnerów Was zdradził? Jak zareagowaliście na taką sytuację? Co zrobiliście? Czy postąpiliście tak jak ten facet? Znalazłam to wideo na tej stronie: www.wawa-247.pl/

Gość gość
Zdrada,bezmyślność,wybaczenie długo by wymieniać.Tak naprawdę w małżeństwie chodzi o zaufanie i poczucie bepieczeństwa.Jesli najbliższa osoba Was zawiedzie to po prostu musicie z tym żyć i cały czas mieć obawy i podejrzenia.I wcale nie jest tak,że wszyscy zdradzają.Są tacy co cenią sobie szacunek do samych siebie i uczciwość i tego nie robią.To taki wybór:będę godnie żyć nikogo nie krzywdząc,potrafiąc kochać i stawać się coraz lepszym człowiekiem.

Gość gość
I dokładnie tyle czyli 70℅ coraz mniej ma w sobie człowieczeństwa.Bycie człowiekiem do czegos zobowiązuje.

Mogłeś pomyśleć o tym przed zdradą, Powinieneś powiedzieć skoro zaczęliście nowy etap po rostaniu, kłamstwo będzie tobie ciążyć prędzej czy później ona się dowie, a tak kto wie może się okaże wspaniałomyślna i tobie wybaczy.

Gość gość
Jasne-nie mów, sam cierp- to wszystko to wymówki osób które same zdradzały. Ja bym wolała wiedzieć. Czy bym wybaczyła? Nie wiem, zależy od okoliczności. Jeśli dowiedziałabym się,że jak byłam w ciąży to mój partner mnie zdradzał to bym go na kopach wyniosła z domu. Już kiedyś jednemu ciuchy z 10 piętra wywaliłam i musiał je zbierać ku uciesze sąsiadów, wolę nie myśleć co bym zrobiła, gdybym wtedy była w ciąży.

Gość gość
Mówią kto raz zdradził to zrobi to ponownie Niestety Nie mów żonie, zajmujesz ją tym, a Ty chcesz to zrobić by odrobinę poczuć się lepiej poczuć ze znowu jesteś szczery bez tajemnic itd Rzucisz na nią swój ciężar winy: ( człowieku przestań myśleć i sobie, ona dzisiaj najmniej potrzebuje słów ze pomimo tego jak się stara przy waszej rodzinie dwójka małych dzieci i stan ciąży to dostała po twarzy

Gość gość
dostała po twarzy to ta cizia co mu w kiblu obciągała :D

Gość gość
Jak zdradzales to nie pisales pomocy. Idioci są wśród nas

Gość gość
Ja bym radziła nie mowić. Daj sobie ostatnią szansę. Wiesz,że źle zrobiłeś. Wiesz co możesz stracić. Zajmij się teraz żoną,rodziną. Odpokutuj to.

Gość gość
Co za glupek :-O

Gość gość
ten Pan, to jakaś ściema, spójrzcie na jego nick...żenujące

Chyba nick nic nie mówi o człowieku, a poza tym nie o nick w tym wątku chodzi... Nie jest to ściema lub prowo bo nie nudzi mi się aż tak żeby zakładać tematy dla beki albo po prostu, założyłem temat w sprawię o pomoc. Powiedziałem żonie-wielki szok, łzy, szarpanina, po pysku dostałem bo należało mi się, wyrzuciła mnie, spakowała rzeczy powiedziała że nie chce mnie znać, nienawidzi i powtórzyło się to co kiedyś...i że ona nie zamierza cierpieć po raz kolejny, kocham ją i nasze dzieci, chce walczyć ale już chyba za pózno, przegrałem samego siebie...

Gość gość
samego siebie nie, przegrales rodzine w rosyjska ruletke......no i pytanie za 100 punktow - czy ty wybaczylbys druga zdrade?

Gość sandraaaa
Hej, ostatnio szukałam różnych konkursów i natrafiłam na jeden bardzo fajny konkurs. Myślałam, że to ściema, ale spróbowałam i się okazało, że po 2 tygodniach wygrałam i telefon dostarczył mi kurier . Wiem, że teraz telefony nie są tanie, i chcę wam polecić tą stronkę o to ona: http://zgarnij.ekstrapromocja.pl/wygrajiphona6

Ja ? Oczywiście że nie wybaczyłbym. Wiele zawdzięczam żonie. Myślicie że mam jeszcze szanse o coś walczyć ? Walczyć o rodzinę ?

Gość gość
Zrób test na HIV, jak się bez gumy zadałessie ze szatą to jesteś hurtownikiem, a takie panny roznosza różne syfy. Zrób to dla, żony i dzieci, skoro możesz być nosucielem to niech dzieci mają chociaż zdrowa matkę, które je wychowa.Prawdopodobieństwo zarażenia się jest bardzo wysokie.Badz odpowiedzialny i zrób test.

Gość gość
Nawet jeśli to prowo, to i tam pozytywnie pokazuje jak powinna zachować się kobieta, obojętnie czy w ciąży, czy z dziećmi czyli wywalić kur/wiara na zbity ryj.

Gość gość
To akurat slabo pisane prowo, natomiast sytuacja z kimś niedojrzałym realna jak nic.

Gość gość
Komuś się nudzi,że odkopuje stary temat i na dodatek provo. 0/10