Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak jest taki niemęski....

Polecane posty

Gość gość

Nigdy się nie sprzeciwi, takie ciepłe kluchy. Mam go dość i chyba go zostawię.

Gość gość
poszukaj takiego męskiego który bedzie cie tłukł po ryju

Gość gość
To znajdź sobie męskiego , jak Ci parę razy da w palnik to wtedy w podskokach wrócisz do obecnego , o ile on będzie miał na to ochotę w co wątpię.

Gość gość
Bo dla Ciebie, zdecydowany facet to taki który bije? Nie rozsmieszaj mnie. Ja szukam męzczyzny, z własnym zdaniem, z temperamentem a ten z którym teraz jestem to prócz dobrego serca i wysokiej kultury osobistej niczym mi nie imponuje. Zawsze na tak, zróbmy tak jak chcesz kochanie, zawsze ustępuje, no z takim czlowiekiem potakiwaczem nie da się żyć.

to spier/dalaj i daj mu spokój ci/po. z temperamentem hahahaha nie rozśmieszaj mnie, szukasz po prostu karka z siłowni! :d

Gość gość
już się bulwersują inne ciepłe kluchy, nudziarze i introwertycy. Pomiędzy takimi jak wy a karkami z siłowni i damskimi bokserami są jeszcze normalni, męscy, pewni siebie mężczyźni.

ale to dobrze, kopać po ryjach i bebechach takie tępe szmaty jak wy to i tak zbytek łaski :d

Gość gość
Wybierz pana z temperamentem nabpoczątku będzie fajnie, a potem zdrady, alkohol i przemoc. Zobacz na blond zbotoksowane cizie z tv, ile to one nieraz mają mężów. Ta jedna z liasta kobiet to 3 razy wyszła za pijaków, a potem u psycholi przesiaduje :).