Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie z ktorymi nie da sie zyc

Polecane posty

Gość gość

dlaczego ludzie czasem sa nie do wytrzymania, chamstwo, zawisc itp mialam kolezanke ktora znalam od urodzenia, fajna byla w podstawowce I lyceum a potem cos sie z nia stalo, teraz ma meza 2 dzieci, zyje na dosyc dobrym poziomie ale jej character...to nie ta sama osoba, opowiada ludziom niestworzone historie o innych rodzinach, wymysla takie bzdury okropne...jak bylam w ciazy z blizniakami to mi w oczy mowila ze wiekszosc umierai u mnie napewno tak samo bedzie, o swojej bratowej powiedziala ze jej corka ktora zachorowala na cukrzyce to wlasnie wina tej bratowej, boze co sie z nia stalo, tyle intryg robi tylko nie wiem czemu, zerwalam z nia kontakt, nie wierzylam ze jedna osoba moze sie az tak zmienic...

Gość gość
ludzie to egoiści, skoro tak gada tzn że bardzo czegoś zazdrości innym. Nie przejmuj się taką. Dobrze, że zerwałaś z nią kontakt. Wszyscy się od niej odwrócą i wtedy przyjdzie z płaczem.

Gość gość
ale ludzie czasem zazdroszcza takim ktorzy maja o wiele mniej niz oni sami, a z moich obserwacji wynika ze takie osoby szukaja u ludzi problemow ktore sami maja w domu, dokladnie takich samych,