Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cechy ktore skreslaja faceta na samym poczatku

Polecane posty

Dla kobiet bardziej liczy sie geba. Na tym punkcie maja naprawde fiola. Juz to w jakims temacie na kafeterii przerabiane bylo.

Gość gość
Z centymetrem chodzisz po miescie? Szczerze pytam

Gość gość
ja na nizszych ode mnie nawet nie patrze to porazka facet musi byc wyzszy a nie jakis krasnal

Gość gość
wysocy faceci w większości mają małego fiuta i są słabi w łóżku sprawdzone

Gość wysoka dziewczynaa
Nie rozumiem co się tak wkurzacie jestem żyrafa więc szukam przedstawicieli własnego gatunku

Gość gość
"Nizszych ode mnie" e no to jasne ze tak. Ale tak to mi nikt nie wcisnie ze dla jakiejs d**y zalozmy 160 jest jakas roznica czy facet ma 175 czy 180

Gość gość
15.13 na ilu klientach?

Gość gość
wolę nie pytać jak to sprawdzałaś

Gość gość
- brak higieny/niewystarczajaca higiena - buractwo - jezyk z rynsztoka -dresy -lysa pala - palenie papierosow - picie alkoholu - narkomania - wszelakie uzaleznienia - kryminal - duza ilosc partnerek, przygodny seks - dlugi/komornik - mieszkanie z mamusia - poglady prawicowe lub skrajnie lewicowe - religijnosc - nieumiejetnosc zarobienia na siebie/utrzymania siebie - dlugotrwaly brak pracy/perspektyw na prace przy totalnie olewajacym stosunku do takiej sytuacji zyciowej - typ imprezowicza - typ sknery - typ kobieciarza - typ hipstera-gadzeciarza - brak czystosci i schludnosci (dom, ubrania, samochod, przedmioty codziennego uzytku) - brak umiejetnosci gotowania i sprzatania (przynajmniej dla siebie i po sobie) - nieodpowiedzialnosc - nielojalnosc