Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SabinaSabina

Gołębie na balkonie

Polecane posty

Gość SabinaSabina

Witam. Chciałam Was zapytać czy jak gołębie założą gniazdo na balkonie to czy trzeba je dokarmiać albo wodę podawać? No na drzewie to by im nikt nie podał, ale jak myślicie?

Gość SabinaSabina
Miał ktoś gołębie???

U mnie nie było ale u sąsiadki co roku wiły sobie gniazdo gołąbki a ona wyrzucała, to takie cwane że przez noc naznosiły patyków trawy i już siedziały na jajkach, to ona znowu wyrzuciła, w końcu poleciały gdzie indziej, codziennie myła balkon bo brudziły.

Gość SabinaSabina
Ale to trochę nie na temat... Pytałam o to czy dopajać, a nie czy brudzą.

Gość SabinaSabina
Od jakiegoś czasu mam straszny problem z trawieniem. Ogólnie wygląda to tak że czuję dziwny ból w lewym boku, oprócz tego mam gazy ;-(. To nie jest przyjemne. Odczuwam to po tłustym jedzeniu i nawet małej ilości alkoholu. Sram i prykam strasznie śmierdząco. Moja przyjaciółka twierdzi że to jest trzustka i żebym tego nie lekceważyła. Dała mi jakieś proszki lipankrea, powiedziała, iż sama z nich korzysta i jej pomagają. Mi też pomogły, aczkolwiek nie wiem co dalej. Troszkę się boję... Nie wiem za bardzo co mam z tym zrobić.

Gość Dotegozosiemnastejzerodwie
Wypierniczaj podiebie

Gość gość
Dokarmiać raczej nie trzeba, bo sobie radzą, ale wodę w czymś można postawić, gdy jest sucho i gorąco. W ogóle gdy ktoś ma miejsce, ogród i lubi ptaki, to warto wystawić jakieś w miarę niskie i naczynie. Ptaki bardzo lubią się pluskać i fajnie to wygląda :D Widziałem jak u mnie do tego ptasiego baseniku :D ustawiało się całe stadko kosów, czy szpaków i jeden drugiego poganiał :D

Gość SabinaSabina
Za późno, kurna za późno....... te gołębie młodymi bardzo interesowały się jak tamte jeszcze piórek nie miały, ale później... rzadko przylatywały... no i kurna za późno... nauczka na przyszłość - nie wpieprzać się w naturę.