Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jaki rower wybra膰?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

B臋d臋 porusza膰 si臋 po r贸偶nym terenie - je藕dzi膰 po szosie ale te偶 i du偶o po bocznych drogach. Wesz艂am na allegro a tam ogromny podzia艂 na rowery miejskie, g贸rskie, trekkingowe itd Jaki rower jest dobry na "wszystkie" trasy? Mo偶e jaka艣 konkretna marka?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Gorski :) powinna艣 to wiedzie膰 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawictwo pospolite 137
ja ci podpowiem , bo si臋 znam na tym Wybierz rower trekkingowy taki b臋dzie najlepszy w twoim wypadku .. Trekkingowy jest najlepszy na szose+boczne drogi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak zdecydowanie trekkingowy. Sama taki mam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale taki lepszy niestety kosztuje...jak kupisz ta艅szy to zap艂acisz g艂贸wnie za ram臋 i przerzutki a na innych rzeczach zaoszcz臋dz膮 i si臋 posypie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Popatrz sobie te偶 na rowery krossa i authora

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No chce co艣 lepszego tak aby by艂o na lata. Ale co za tym idzie chce aby by艂 to rozs膮dny wyb贸r kt贸rego nie b臋d臋 偶a艂owa膰 po jednym sezonie.

Udost臋pnij ten post

bardzo dobre rowery robi firma kellys.. http://rower-sport.pl/pl_PL/p/KELLYS-CRISTY-50-2015/2320?unibike przed zakupem roweru powinna艣 dostosowac d艂ugo艣c jego ramy do twojego wzrostu .. wiec musisz pyta膰 sprzedawcy o rame na tw贸j wzrost .. czy to ma byc rama 50 , 55 cm czy na przyklad 60 cm . ko艂a najlepiej 26 cali

Udost臋pnij ten post

czyli najlepiej kupic w sklepie , a nie przez internet .. Jesli przez internet to musisz poda膰 tw贸j wzrost sprzedawcy wiadomo ze osoba o wzroscie 158 cm b臋dzie jezdzi艂a na mniejszej ramie ni偶 ta co ma 174 cm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hm a nie masz jakiego艣 znajomego pasjonata rower贸w kt贸ry m贸g艂by co艣 doradzi膰? Wiesz ja sw贸j te偶 bardzo wybiera艂am. Du偶o czyta艂am,.siedzia艂am na forum rowerowym, ogl膮da艂am filmiki... ale i tak nie kupi艂am roweru idealnego dla siebie. Peda艂o i z臋batka do wymiany po jednym sezonie. Dobrze,偶e trafi艂am przez kogo艣 na kogo艣 kto si臋 na tym zna i rower naprawiony. Og贸lnie to odradza艂abym te偶 kupno przez internet...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Og贸lnie zale偶a艂o mi te偶 na przedniej amortyzacji bo w starym rowerze od drga艅 bola艂y mnie nadgarstki

Udost臋pnij ten post

Og贸lnie zale偶a艂o mi te偶 na przedniej amortyzacji bo w starym rowerze od drga艅 bola艂y mnie nadgarstki o amortyzacje sie nie martw . MArkowe rowery maja o wiele lepsz膮 ni偶 ten tw贸j stary wiec w takim jak na przyklad tutaj nadgarstki cie nie b臋d膮 bola艂y ,bo ten rower ma ca艂y osprz臋t lepszy . Daje to jako przyklad http://rower-sport.pl/pl_PL/p/KELLYS-CRISTY-50-2015/2320?unibike

Udost臋pnij ten post

jesli kupujesz przez internet to da艂em ci tabelke . wystarczy ze podasz dlugosc ramy sprzedawcy jak膮 potrzebujesz i rower b臋dzie pasowa艂 pod tw贸j wzrost

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czyli m贸j wyb贸r ramy 17 do wzrostu 1,75 to pomy艂ka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wi臋c rama 20

Udost臋pnij ten post

na 175 cm powinna艣 miec rame 19 albo 20 cal 19 cal tez bedzie dobra ,.. 22 cale bedzie za duzo , bo bedziesz musie膰 sie wyci膮ga膰 ..

Udost臋pnij ten post

je艣li ma siedzie膰 sie jak najwygodniej . To lepiej dac nawet mniejsz膮 ram臋 .. czyli dla 165 cm wzrostu 17 cal a dla 175 cm dobra b臋dzie 19 cal

Udost臋pnij ten post

oni zawsze podaj膮 najwi臋ksza mozliw膮 ram臋 dla danego wzrostu na kt贸rej mo偶na jeszcze jezdzic w miar臋 komfortowo .. Ale lepiej kupic 1 cal mniej . Wtedy b臋dzie wygodniej si臋 jezdzi艂o i nie trzeba wyci膮ga膰 r膮k na pe艂n膮 d艂ugo艣c by dosiegn膮c do kierownicy. najlepiej jak lokcie s膮 zgi臋te .

Udost臋pnij ten post

przestudiowa艂em wszystkie te tabele .. I wniosek jest jeden : rama 19 cali jest dobra dla kogo艣 kto ma 180 -185 cm a 16-17 cali dla kogo艣 kto ma 165 cm -175 cm

Udost臋pnij ten post

Czyli m贸j wyb贸r ramy 17 do wzrostu 1,75 to pomy艂ka? na pewno nie pomy艂ka . Dobry wyb贸r

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ok dzi臋ki za pomoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ostatnio kupilam sobie rower marki ferrini w http://www.twojrower.eu/. Jestem bardzo zadowolona, rower jest swietnej jako艣ci i doskonale si臋 prezentuje. Polecam wszystkim stylowym kolarkom :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wydaje mi si臋, 偶e dobrym pomys艂em b臋dzie kupo roweru miejskiego, je艣li zamierzasz je藕dzi膰 po szosie to b臋dzie najlepszym rozwi膮zaniem - ja mog臋 poleci膰 kilka modeli od http://skuteryniepolomice.pl/ - sam z korzystam z jednego z nich i wiem, ze s膮 dobre jako艣ciowo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣kautyk
Warto zainwestowa膰 i kupi膰 dobry rower, kt贸ry b臋dzie s艂u偶y艂 przez wiele lat. Ja kupi艂am przez internet http://hellobikes.pl/pl/ i jestem bardzo zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wydaje mi si臋 偶e w Twoim przypadku najlepszy b臋dzie cross. Sama posiadam taki i bardzo fajnie mi si臋 na nim je藕dzi. W dobrej cenie takie rowerki mo偶esz znale藕膰 np. w sklepie www.activsport.eu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bikefrik
Jedn膮 z najbardziej og贸lnorozwojowych trening贸w jest jazda na rowerze. Odk膮d regularnie uprawiam ten sport zauwa偶y艂am jak ca艂e moje cia艂o si臋 zmieni艂o. Oczywi艣cie nale偶y pami臋ta膰 o tym, by dopasowa膰 rower do swoich potrzeb. Ja osobi艣cie wybra艂am ten model https://www.domenasportowa.pl/firm-pol-1323953568-Electra.html . Dla mnie to strza艂 w dziesi膮tk臋.

Udost臋pnij ten post