Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki rower wybrać?

Polecane posty

Gość gość
Kup sobie u nich www.saveno.pl przedstawisz im swoje wymagania i myślę, że spokojnie powinni jakoś tobie poradzić;) Ja kupowałam w zeszłym roku kupowałam tam rower mojemu mężowi na urodziny, jak do tej pory nawet słowem nie pisnął, ze coś z nim nie tak, a na rzeczy się zna i na pewno jakby coś mu nie pasowało, to by powiedział, tak wiec myślę, że to dobry punkt;)

Gość gość
Tak! W www.saveno.pl kupisz rower, na pewno będziesz zadowolona na długie lata:) Mój m już x czasu, jeżdżę nim niemal codziennie do pracy masę kilometrów, nawet po nim śladu nie widać, do tego bardzo komfortowy, polecam:)

Gość gość
Ja oddałam stary rower do odnowienia w firmie www.renowacjarowerow.pl gdzie panowie potrafią nadać rowerom nowej świetności i stworzyli niezłe arcydzieło z tego mojego starocia.

Gość gość
z fajnych "wielozadaniowych" to mamy w domu indianę xpulser z ME i jesteśmy bardzo zadowoleni. nada się i do miasta i na górskie trasy

Gość Gannna
Najlepiej, abyśmy mogli wsiąść na rower i oprzeć piętę nogi na pedale znajdującym się na dole. Noga musi być wyprostowana, jeśli tak nie jest, należy podnieść siodełko lub zmienić rozmiar ramy. Inną metodą jest zmierzenie długości nogi po wewnętrznej stronie od krocza do stopy. Od wymiaru odejmujemy 33-38 cm, a wynik jest wymiarem ramy. Niestety ramy poszczególnych producentów również różnią się między sobą, dlatego zawsze najlepiej wypróbować model przed jego zakupem. Tutaj też jest opisany inny sposób mierzenia długości ramy https://4f.com.pl/jaki_rower_jest_dla_ciebie_najlepszy_i_jak_sie_na_niego_ubrac,43,476.htm są przemnożniki

Gość Sebastianziece1
Ja wybrałem na poczatek rower trekkingowy ze strony https://iwobike.pl/ oczywiście miałem z tym problem, jednak zadzwoniłem tam i doradzili mi zakup odpowiedniego modelu w dobrej cenie jestem bardzo zadowolony

Gość gość
Indiana ma fajne modele, dostaniesz w Media Expert, ja sama jeżdzę rowerem miejskim to wybralam model Moena ;)

Gość marszuuk
W kwestii rowerów to ja na szczęście mam sprawdzony sklep a mianowicie https://www.domenasportowa.pl/ polecam żebyście sobie zajrzeli bo teraz w sezonie mają dużo naprawdę fajnych promocji. Wszystkie rowery które wysyłają są już skręcone i dobrze wyregulowane, a więc od razu gotowe do jazdy! :)

Gość Jola8

Ja od 2 lat posiadam rower marki Kross. Jak dotąd nie mam z nim żadnych problemów. Co roku przed sezonem robię przegląd i wszystko działa tak jak należy. Wybrałam model Evado 6 z oferty www.sklep.rowmot.eu. Akurat z tego co widzę mają na niego fajną promocję.