Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

libido

Polecane posty

Gość gość

Jestem facetem i mam problem z libido u zony wszystkiego prubowalem jakies krople nawet bielizna meska nie pomaga sex jest stosowany jedna pozycja o jednej porze nocy bez dotyku pieszczenia i tp. Juz nie wiem co mam robic nawet mysli o szukaniu innej kobiety mni nachodza jak mozecie to poradzcie mi cos

Gość gość
spróbuj obudzić w niej chemię

Gość gość
chemia i pożądanie muszą być, bez tego nie wyjdzie

Gość gość
Jak obudzic kupilem nawet stringi zastsnawiam sie nawet pokryjomu dawac jej jakies tabletki na poped sexualny innym razem jak nie wyjdzie to bede zmuszony poszukac innej kobiety jest sex jak w lesie z poboczna dziewczyna bzyknac i nic wiecej

Gość gość
kot jak siedział przy jednej dziurze to zdechł.

Gość gośćk
To z kotem dobre. na odmienne libido nie ma rady, chyba ze faktycznie farmakologia. Ja mam ogromne potrzeby mąż niewielkie, ja lubię ostry sex dominację mam różne fantazje on tradycjonalistą. Nie ma na to rady albo sie męczy albo zdradzac

Gość gość
Mam podobnie. Też szukam jakiś specyfików farmakologicznych, nawet żonie pokazałem różne środki chemiczne żeby wybrala, ale nawet nic ją to nie zainteresowało. Naprawdę nikt nic nie stosował żeby polecic?! Już się zastanawiałem nad jakimiś feronomami dla mnie, może to pomoże...

Gość gość
Wlasnie te fantazie to chyba wyjda tylko na kochance lub jak sie zaplaci chcialbym miec taka zone co by miala takie zachcianki ale tylko ze mna bo lubie piescic kobiete (cala bym zjadl) ale mie jej zachowanie meczy i jestem zmuszony przypominac sobie kolezanke renie a co feromonow to kupywalem i tez nie dziala tylko inne kobietu czuly szczeze mowiac to tylko dzieci mnie trzymaja w domu bo by juz dawno zrezygnowal z takiego malzenstwa tylko pracowac*****eniadze przynosic zadnej przyjemnosci

Gość gość
Szkoda ze pewnie daleko mieszkasz bo ja na lubelszczyznie bo bysmy moze jakos razem rozwiazali ten problem ja bym tobie doradzil co do mezczyzny a ty mi powiedzialabys cos o kobietach

Gość gość
Podobny problem - tylko raz jest dobrze a raz beznadziejnie. Coraz częściej do du...y. Myślę o jakimś środku. Znalazłem w necie takie żele http://freetaboos.pl/libido-c-12_31.html , ale nie mam pewności, że to podziała. Próbowaliście tego, albo czegoś innego?

Gość gość
A może problem tkwi w tym ze zona nie czuje się wystarczająco sexy? Podaruj jej bielizne erotyczna z http://www.anais-apparel.pl/ Maja naprawde bogaty wybor, z pewnościa znajdziesz tam cos co sprawi ze twoja zona poczuje się bardzo kobieco ;)