Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mógłby ktoś ze mną porozmawiać?

Polecane posty

Gość gość

bo mam dzisiaj wyjątkowo zły dzień :(

Gość gość
tak, co się stało?

Gość gość
ja tez o czym chcesz rozmawiac?

Gość gość
Ja tez chetnie porozmawiam: )

Gość gość
popisać do rozmowy musisz poszukać gdzie indziej :( Rozmowa i pisanie to jednak nie to samo

Gość gość
Ja lubie rozmawiać

Gość gość
generalnie pokłóciłam się z mamą dzisiaj. W sumie o głupotę bardzo. Z tym, że ja od pewnego czasu jestem okropnie drażliwa, potrafię się bardzo szybko zdenerwować i wpaść w złość. Strasznie mam wyrzuty sumienia potem... Generalnie jest już w miarę ok ale i tak przykro mi, że tak mamę zdenerwowałam. Dodatkowo od razu wyszłam i pojechałam do swojego mieszkania i nie będę się widzieć z rodzicami 2tyg. bo nie będę mieć na to czasu. Strasznie mi źle, wszystko mi się nakłada na siebie a tak naprawdę to ja powinnam być szczęśliwa. Może poza tym faktem, że czuję się samotna ale poza tym mam kochających rodziców, rodzinę która mnie lubi, pieniądze, studia jakie chciałam i okropnie się czuję- jakbym to wszystko zlekceważyła dzisiaj. Przepraszam- wiem że chaotycznie ale zdenerwowana jestem

Gość gość
Niestety nie rozumiem. Wszystko masz a jesteś samotna? Tak bywa. Jedyne wyjście poszukaj koleżanek

Gość gość
tak się czuję :( mam koleżanki ale kogoś naprawdę bliskiego mi brakuj***ardzo. Niestety już nie wiem sama co robić żeby to zmienić. Czuję się jak ostatnia egoistka, nieudacznik życiowy (bo chyba tak będzie po skończonych studiach), wrażliwa idiotka która non stop płacze bez powodów.

Gość gość
wiem, że bardzo marudzę a dodatkowo może się to wydawać głupie ale naprawdę dzisiaj okropnie jakoś przeżywam to wszystko

Gość gość
jakbym czytala o sobie, tylko ja na dodatek studiuje nie to co bym chciała, nie mam kasy, nie mam koleżanek, nie mam kontaktu z rodziną