Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lenasajkowska11

Jak być ciekawą i lubianą osobą ?

Polecane posty

Od zawsze starałam się być sobą nie udaję nikogo. Jestem miła i przyjazna otwarta ale zawsze jak przychodzi co do czego to nie mam kogoś kto by się mną interesował. Mam kilku prawdziwych przyjaciół którzy mnie znają i lubią ( przyjaźnimy się 7 lat ) ale zastanawiam się co jest ze mną nie tak że zawsze każdy wybiera drugą osobę a nie mnie. Myślę że jestem dość ciekawa, mam bogate zainteresowania, słucham ludzi ale oni i tak lgną do ,, głupszych '' osób ( w sensie, mało inteligentnych ) . Jak to zmienić ?

Gość gość
jestem taka sama jak Ty. Wiele razy się na nich zawiodłam, ale ja jestem zawsze kiedy oni mnie potrzebują. Nie potrafię im odmówić, powiedzieć NIE. Niby są to jacyś znajomi, ale w rzeczywistości jestem sama.

Gość gość
zależy od upodobań jak się podporządkujesz to Cię polubią ja bym nic nie zmieniała. Też interesują mnie osoby , których inni nie szanują. Ludzie są różni

Gość abcdefghijklmno
Również tak mam. Doskonale Was rozumiem. Uważam, że jestem prawdziwa i przede wszystkim zawsze trzeźwo i rozsądnie myślę, a i tak właśnie mam wrażenie, że osoby obok lubią mnie, bo to wiadome, ale jak coś to wolą te głupsze osoby, bardziej nieogarnięte itp. Może to dlatego, że człowiek sam z siebie woli przebywać z osobami brzydszymi i głupszymi od siebie ? Nie wiem...