Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama wytyka mi że jestem gruba ! Co mam z tym zrobić

Polecane posty

Gość gość

Mam 14 lat i 168cm wzorstu a ważę 57 kg. Moja siostra ma niedługo komunię i przyymierzala strój. Mama sie spytala jak mi sie podoba a ja odpowiedzialam ze ladnie tylko wianek nie jest w moim guście. Mama wpadla w zlosc i zaczela mowic ze ja jestem gruba,że bede wyglądać jak słoń w mojej sukience ze mam grube nogi .... I od tamtego dnia nie jem slodyczy tylko posilki podstawowe i zaczęlam Ćwiczyc ,lecz gdy pozwole sobie od czasu do czasu na jakies co nieco to mama znowu zaczyna swoją gadke . Jest mi przykro z tego powodu .... Czasami siedze w koncie jak jestem sama ,placze i zastanawiam się co ja takiego mojej mamie zrobilam ?

Gość gośćula
odpowiedz mamie tak : " owszem jestem gruba ale najprawdopodobniej mam o 15 lat zycia więcej przed sobą niż ty" Sory jestem matką ,ale nie ogarniam takich mamusiek jak Twoja, skoro ona ciebie nie szanuje to niech nie wymaga szacunku dla siebie

Gość gość
wygląda na to ze mama jest nieszczęśliwa i niestety wyżywa się na tobie. Przykro mi.

Gość gość
masz prawidłową wage do tego wzrostu,nie odchudzaj się,bo jeszcze w anoreksje wpadniesz twoja mama jest j******a :O

Gość gość
Dziękuję wam za slowa otuchy :-) fakt nie mam mega chudych nóg ani tez nie mega grubych ale to chyba nie jest powód by to komuś wytykać

Gość gość
Takie chudzielce są fuuj... Moja koleżanka z 2LO ma takie uda jak ja rękę w okolicach łokcia. Ohyda!! I jeszcze obcisłe spodnie nosi. Trzymaj wagę, młoda.

Przecież to prowo, matka jakby córce tak powiedziała, to ona by jej powiedziała że jej już cycki wiszą i faceci na jej widok zaczynają wymiotować. Matka nigdy nie będzie ładniejsza od córki, gdy ta córka dorasta a matka przekwita. Pewnie ojca nie masz a twojej matki już nikt nie chce wybolcować, więc mści się na całym świecie.

Też nie lubię chudnych, kobieta powinna mieć masywne uda i pupę, mam p*****lca jak widzę dobre uda i dobrą pupę a laska jest w mini, a potem są wypadki drogowe.... Jak idzie na taką laskę nie patrzeć a trzeba patrzeć też na drogę....

Gość gość
Mam tatę,ale tata nie zwraca uwagi na to czy mam grube nogi czy nie. Czy jestem chuda czy gruba. Po prostu tata nie jest obecny przy tym jak mama mi to mowi