Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię bawić się uczuciami mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Puszczać im sygnały mojego rzekomego zainteresowania a następnie udawać niedostępną i mieć ubaw z tego jak podążają za mną wzrokiem i nieudolnie próbują zaczepić. Zawsze wtedy nieźle się z nich nabijamy ze znajomymi a oni tacy nieświadomi że są obiektem kpin.

Gość gość
jak cie spotkam to ci zasadzę kopa w dupę :D

Gość gość
ucz sie na moich bledach robilam tak z chlopakiem za którym szalałam w koncu on stracil zainteresowanie i ma piekna dziewczyne a ja cierpie NIE POLECAM

Gość gość
po prostu on nie szalał za tobą

Gość gość
Tyle że ja się nimi nie interesuję, szczerze powiedziawszy nie posiadam nawet głębszych uczuć więc mi to nie grozi.

Gość gość
Sądzę że jesteś MŁODOCIANA, dlatego możesz bawić się w takie idiotyczne zagrywki, na razie masz wzięcie wśród polujących samców starych i młodych, ale to się szybko skończy i zostanie życie .I I co wtedy?

Gość gość
może nie szalał ale sie interesował no coz co bylo nie wroci

Gość gość
Owszem jestem młoda ale też nigdy moim marzeniem nie było bycie w związku, zostanie służącą faceta na wieki wieków i wychowywanie jego dzieci. To pewnie dlatego że nie miałam dobrych wzorców w domu ale mimo wszystko nie żałuję tego że moim życiowym pragnieniem nie jest zaciągnięcie faceta do ołtarza i dorobić się piątki wrzeszczących bachorków.

Gość gość
bachorki juz tak maja ze lubia se powrzeszczec. wyrastaja, a do produkcji bachorkow oltarz jest niekonieczny

Gość gość
Specjalnie założyłam ten temat tutaj bo widzę jak co poniektórzy na tym forum myślą że te kobiety naprawdę się nimi interesowały, otóż nie my dziewczyny mamy takie swoje małe podłe gierki.

Gość gość
temat założył ten zjeb, który cały dzisiejszy dzień obrażal kobiety z forum :O

Gość gość
tylko nigdy nie wiadomo kto tak naprawdę staje się obiektem kpin czy ten, co stosuje gierki czy ten drugi rzekomo nieświadomy ich stosowania

Gość gość
Wiadomo bo ja przekazuję na bieżąco informacje o moich ofiarach znajomym po czym oni swoim i tak to sobie krąży w przestrzeni coraz dalej i dalej.

Gość gość
jeszcze sie przejedziesz taka sama bylam a od 4miesiecy wrak

Gość gość
Nie przejadę, mam w sobie coś z socjopatki a dokładnie brak wyższych uczuć jak tu już pisałam a co za tym idzie nie ma szans na to abym się zakochała w jednym z tych wywieszających za mną jęzory jak psy w upale.

Gość gość
Mam to samo.