Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wmrrr

Dlaczego grube kobiety uważają, że są ładne?

Polecane posty

Gość wmrrr

Dlaczego tak jest? :D

Gość gość
Bo może jakby schudły to byłyby ładne? niektóre mają ładne rysy. a poza tym co cię obchodzi co inni o sobie myślą? ich broszka.

Gość wmrrr
Nic co tłuste nie jest ładne.

Gość gość
Niekumaty jesteś jak widzę. Jakby schudły to mogłyby być ładne.. bo mają ładne rysy. Dotarło? jak widzisz ładną i szczupłą i ona przytyje, to chyba automatycznie nie staje się mega brzydka z twarzy nie? No wiadomo że z otyłością do twarzy nikomu nie jest ładnie, ale zawsze może schudnąć i dobrze wyglądać.

Gość gość
grube kobiety uważają że są ładne, bo naprawdę są ładne, naprawdę. A ty co, ślepy jesteś że nie potrafisz ocenić urody? A może jak ten jełop uważasz że tylko co chude to ma prawo być ładne, jełopie ?

Gość wmrrr
W takim razie polecam nauczyć się tworzyć poprawnie logiczne zdania w języku polskim :)

Gość gość
a to, że sa grube wyklucza, że są ładne ? podobnie szczupłe, mogą byc i ładne i brzydkie chyba tepy/tępa jesteś nieco

Gość wmrrr
Tłuszcz nie jest fajny. Popadacie ze skrajności w skrajność. Kobiety powinny prowadzić zdrowy tryb życia i dbać o siebie, a nie jak te spasione świnie żreć co popadnie.

Gość gość
wmrrr, ja to zdanie powtórzyłam, tylko ty nie umiesz czytać :D

Gość gość
i on dalej nic nie łapie mam koleżankę z urody jak modelka, jakby przytyła do rozmiaru 42, to oczywiście jej ciało byłoby mniej atrakcyjne w ogolnym rozumieniu, ale chyba z twarzy by się nie zdeformowała, nie? jedynie mogłaby wyglądać lepiej, jakby schudła.

Gość gość
a dlaczego pomijasz spasionych facetow? oni sa sexy dla ciebie?

Gość wmrrr
Tak tak, tłumacz się haha.

Gość Aniaaaaaaaaaaa123
Myślę, że one mają wiele kompleksów tylko próbują udowodnić światu i może samej sobie, że czują sie świetnie takie jakie są, a najczęściej tak nie jest i chciałyby być szczupłe

Gość wmrrr
Temat dotyczy kobiet, ale grubi faceci też są obrzydliwi.

Gość gość
Każda chciałaby być szczupła, a my mówimy tylko o twarzach, a nie o ciele . Że z tego względu mogą uważać się za ładne.

Gość gość
i tak właśnie wygląda dyskusja z idiotami. Nie załapią nic i powiedzą jakąś głupotę. oby ci twoja ładna i szczupła laska nie przytyła... wtedy też zaczniesz ją uważać za 100 % paszczura czy tylko stwierdzisz, że pogorszyło się jej ciało?

Gość gość
Kultury prymitywne uwielbiają tłuszcz- patrz Venus z Wilendorf czy idolki plemion afrykańskich .

Gość gość
To normalne, że szczupłe ciała się podobają. Są po prostu ładniejsze, proporcjonalniejsze, dla mnie tu nie ma tematu do dyskusji.

Gość wmrrr
No, szkoda tylko, że jestem kobietą haha. Usprawiedliwiajcie sobie swój ohydny wygląd, taaak.

Gość gość
Rozmowa z tobą jest jak z dzieciakiem z podstawówki. Kto usprawiedliwia bycie otyłym? w którym miejscu? nie umiesz normalnie porozmawiać więc rzucasz irracjonalnymi gadkami. Nie umiesz odpowiedzieć na proste pytanie. Rzuciłbyś swoją laskę, która podobałaby ci się z twarzy i była dla ciebie ładna, ale przytyła, czy zostałbyś i motywowałbyś do zrzucenia wagi?

Gość gość
No to rzuciłabyś swojego faceta?

Gość wmrrr
Nie zrozumiałaś jeszcze? JESTEM KOBIETĄ.

Gość wmrrr
Tak, rzuciłabym.

Gość gość
Ja jestem facetem i kręcą mnie grube laski z dużym biustem, a autorka tematu, zapewne jest wysuszoną dechą :)

Gość gość
Wyczuwam g****oburzę pod tytułem 'jakaś gruba laska podszywa się pod faceta' :D ah jakie to przewidywalne

Gość gość
A ja spodziewałem się, że ktoś weźmie mnie za grubą laskę.:D Jesteście przewidywalni/przewidywalne.:D

Gość wmrrr
Od 2 lat regularnie ćwiczę, mam z******te, jędrne ciało a nie galaretę.

Gość gość
No mówię, ja tutaj dyskusje potrafię z kilometrowym wyprzedzeniem przewidzieć xD jak ktoś zjadliwy wątek zakłada to z góry wiadomo, że co się nie powie i to normalnie, to napisze 'a ty sam taki jesteś!' 'nie p*****l wszyscy tacy są obrzydliwi' etc. Jak w przedszkolu 'a bo mamę zawołam!'. Trolling, zero umiejętności powiedzenia czegoś bardziej skomplikowanego - dlatego odwracanie kota ogonem, bezsensowne wyzwiska etc. Aż żal się udzielać, serio

>>>Dlaczego grube kobiety uważają, że są ładne?<<< x Bo często są ładne i seksowne :) :) :).