Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

mowicie mezowi o okresie ? jak ? jakim tekstem ?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Fuuj mnie te偶 to obrzydza :/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ja nie m贸wi臋, chyba, ze zapyta, w sumie nie mam nic przeciwko informowaniu partner贸w, ale nie musz臋 mu o wszystkim komunikowa膰, jak id臋 siusiu do 艂azienki te偶 si臋 nie t艂umacz臋, okres to co艣 normalnego i tak go traktuje...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moj partner mnie wtedy izouluje od siebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zejdz mi z drogi mam okres, ale zazwyczaj sam widzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja ukrywam, zeby nie widzial, 艣pie wtedy w dlugiej pizamie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja pisze pomadk膮 na lustrze w 艂azience wyzwiska dla niego

Udost臋pnij ten post

normalnie, a jak mam mowic? lol. nie rozumiem waszych wpis贸w, ze was facet unika. to jakies gnidy musicie mie膰, nie m臋偶czyzn. my uprawiamy seks jak juz minie to najintensywniejsze, a zeby sie ode mnie kiedykolwiek odsuwa艂? wsp贸艂czuj臋 wam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I dziwi膰 si臋 偶e tyle zdrad i rozwod贸w jak baby maj膮 takie podej艣cie, jakby to jako艣 temat tabu by艂....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
m贸j sam wie kiedy mam dosta膰 okres bo sie robi臋 p艂aczliwa:D dos艂ownie wszystko mnie wzrusza:O a jak ju偶 dostan臋 to mu m贸wi臋 normalnie "dosta艂am okres". W tym miesiacu m贸wi膰 nie musia艂am, bo poplami艂am posciel:D Og贸lnie to nie wyliczam kiedy mam dosta膰 i czesto mnie okres zaskakuje:P Musze chyba jaki艣 kalendarzyk zacz膮膰 prowadzi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czesc wszystkim ja mowie normalnie mezowi ze mam okres a przy okresie to mialam takie bole jal do porodu chodzilam do lekarki mowilam jak zle sie czuje itd a ona ciagle ze to normalne i pare miesiecy temu zmienilam lekarza i stwierdzil ze mam endometrioze zastosowal leczenie i drugi raz dostalam okres bez bolu .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸wi臋 偶eby si臋 nie zbli偶a艂 bo jestem radioaktywna:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no co to z tym no na serozne no w********ic chyba latwo te sprawe o a jakze kazdy facet penisem pomacha 333 www.youtube.com/watch?v=Bbs1mTNEuvA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja wyzywam go od najgorszych i rzucam w niego czym popadnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja wyprowadzam sie wtedy z domu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kurcze to zadne tabu ja normalnie mowie albo po prostu jestesmy ze soba ,spimy i jak sie przytula przed snem to widzi ,ze mam majtki ubrane.A w dzien poznaje jak zamiast stringow mam normalne majtki to juz wie,albo wid******oszu na smieci..samo zycie.nie wiem gdzie jest problem??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
seks podczas okresu, dla mnie to oble艣ne i co podk艂adacie se r臋czniki pod ty艂ek? czy spicie p贸藕niej w poplamionej po艣cieli?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
minete te偶 wam robi jak macie okres?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam straszny PMS dzie艅 przed, wtedy wydaj臋 z siebie takie wycie jak hinduskie p艂aczki na pogrzebie :D m贸wi臋 mu, 偶e mam okres i tyle. kochamy si臋 normalnie po 3 dniu kiedy b贸le ustan膮, wtedy mam najwi臋ksz膮 ochot臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mamo....ja mam idealny zwi膮zek jak was s艂ucham....do mojego m臋偶a nowie. Dostalam okres, ciote a on to wez leki a jak nie ma to sobie kup albo jak wr贸c臋 to ci kupie. Chcesz cos s艂odkiego? Kupuje mi podpaski i tampony i nie ma z tym problemu. Myslalam ze wi臋kszo艣膰 podchodzi do tego normalnie ale najwyra藕niej z tego i wielu innych powod贸w mam udany partnerski normalny szanuj膮cy sie zwi膮zek :) tu to mo偶na sie jedynie dowartosciowac :) juz wiem czemu glosowaliscie na Dude :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u mnie wiadomo juz tydzien przed bo jestem wkurzona ciagle,a kiedy okres przychodzi to wtedy jestem potulna jak baranek i sie przytulam.Kiedys go poprosilam zeby skoczyl po tampony i podpaski do sklepu i zapomnialam powiedziec jakie chce,wrocil z 6rodzajami podpasek i wszystkimi mozliwymi rodzajami tamponow ,moj czubek :-)

Udost臋pnij ten post

Ja co prawda nie m臋偶owi ale swojemu partnerowi wprost m贸wi臋, 偶e mam swoje dni i on wie, 偶e czasami przechodz臋 je l偶ej czasami ci臋偶ej z uwagi na stosowan膮 przeze mnie antykoncepcj臋 tak偶e on doskonale to rozumie :) Wie, 偶e przez kilka dni jestem troszke mniej do 偶ycia - rozumie to i je艣li trzeba to przyniesie herbatk臋, pomo偶e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
autorka tego tematu mnie rozwali艂a...... to jak ty kochana chodzisz z m臋偶em do 艂贸偶ka jak nie rozmawiacie o zwyk艂ej fizjologii cz艂owieka??? przecie偶 to normalne-jak katar, kaszel, chodzenie do toalety itp, itd Jezu jaki ciemnogr贸d. br...... ile ty dzieweczko masz lat???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak facet jest normalny to nie ma problemu.Moj zawsze wie kiedy mam okres,jestem rozdra偶niona wtedy pyta pewnie masz okres wspolczuje ci .Kiedy w nocy sie przytula to wyczuwa pod majtkami podpask臋,to nie s膮 zadne cuda.Gdyby mi sie zd膮偶y艂o ze potrzebuje tamponow czy podpasek bo nie mam to kupi bez problemu aczkolwiek zawsze mam S膮 tez dziwacy,wiem od kole偶anek kt贸rzy by podpasek nie kupili bo by si臋 wstydzili i seks podczas okresu odpada bo sie wtedy taki brzydzi kobiet膮. M贸j sie nie brzydzi mnie podczas okresu ale unikam zbli偶e艅,to ja czuje sie nieswojo,chyba 偶eby bardzo nalega艂,ale on tego nie robi bo wie ze ja sie wtedy 藕le czuje i niekomfortowo i ze jak spokojnie przetrzyma ten czas to mu sie potem odwdzi臋cz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Straszny ciemnogrod! Jak mu mowic? Obrzydzenie, unikanie seksu, no rany boskie idzcie na terapie idiotki skoro normalna fizjologia jest dla was wstydliwa. Wiedzialam, ze Polska jest zacofana, ale to co wy tu prezentujecie, to sie w glowie nie miesci! Co potem mezowi opowiadacie, ze Wasze dzieci znalazlyscie w kapuscie? Do lekarza tez sie wstydzicie chodzic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dlaczego czepiacie sie autorki ??? :D ona tylko zapyta艂a cytuj臋 :" ja swojemu nie mowie, tylko wtedy jestem strasznie blada jak sciana, on sie troszczy wtedy z takim przejeciem, normalnie jakbym w ciazy byla smiech.gif a wy ? jak kobitki macie ? ^^" wiec to nie jest ciemnogrod bo ona sama pisze ze on wie bo jest blada etc...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja normalnie, zawsze wie kiedy, przecie偶 to normalne. Ale seks uprawiamy gdzies tak od 3go dnia, bo strasznie ze mnie leci na pocz膮tku :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j mnie unika wtedy :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podniecaja mnie kobiety w okresie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
01:09 Dlaczego?