Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marti5602

Jak włączyć the sims 4?!?!?!

Polecane posty

Simsy włączają się,ale jak wchodze w rodzine normalnie się łąduje ,ale jednak......nie wchodzi w rodzine ani dom proszę pomóżcie próbowałam zresetować komputer[wyłączyć i włączyć całkiem]nie działa wyłączyłąm simsy nie działa przeczekałąm 5 godzin nie działa jeszcze raz serdecznie proszę POMÓŻCIE!!!!!!JAK TO ZROBIĆ?!?!?!

Gość gość
nic nie mozesz zrobic,THE SIMS 4 =rozczarowanie,idz do sklepu i oddaj jak mozesz .

Gość gość
nigdy nie bylem tak zawiedziony jak teraz:-(

Gość gość
A to jest oryginał, jak tak to poproś sprzedawcę o pomoc, a jak nie to ur******aj oryginał.

Gość gość
bzdura - moja córka od premiery siedzi po kilka godzin w każdy weekend i jest zachwycona ;-) cała rodzina ma rozrywkę z simsami ;-) klika na ikonkę sims na pulpicie, kieruje na origin, automatycznie przechodzi na sims, czeka aż się załaduje, wybiera rodzinę na mapie rodzin i wybiera... a później już zabawa ;-)

Gość gość
gość wczoraj bzdura - moja córka od premiery siedzi po kilka godzin w każdy weekend i jest zachwycona oczko.gif cała rodzina ma rozrywkę z simsami oczko.gif klika na ikonkę sims na pulpicie, kieruje na origin, automatycznie przechodzi na sims, czeka aż się załaduje, wybiera rodzinę na mapie rodzin i wybiera... a później już zabawa oczko.gif TWOJA CORKA I TY JESTESCIE PI%ER#DOL¤#NIETE,ciekawe czy bys sie tak h/ujem zachwycala jak the sims4?