Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POOCY!!BIEGUNKA U NIEMOWLAKA!!

Polecane posty

Gość gość

Witam, moja prawie 8-miesieczna córeczka z środy na czwartek niechcący dostała przez babcie jakies 10-godzinne mleko modyf. od czwartku rana ma gorączke, robi nawet do 20 kupek wodnistych dziennie i nic nie je oprócz mojego mleka i picia. w piatek bylysmy u lekarza dostala smecte, krople na zoladek i elektrolity. nie chce pic smecty, a jak jej daje to ma odruch wymiotny, elektrolitów tez nie wypija zbyt wiele, w nocy tez 3 rzadkie kupki i 3,4 x dziennie zbijam jej gorączke !! powiedzcie czy to cos tak powaznego zeby jechac do szpitala? czy poczekac,to mija samo ? pomocy nie wiem co robic.

Gość gość
dodam jeszcze ze mozliwe to zbieg okolicznosci i wychodza jej zeby bo jeszcze nie ma i strasznie swedza ją dziąsła.

Gość gość
Może się odwodnic

Gość gość
Ja bym jechala do szpitala, to jednak male dziecko... nie cz3kaj.i jeszcz3 ta goraczka.

Gość gość
A jaka ma ta gorączkę dużą? Moj byl taki sam rozbity i mial 38 przez kilka dni pil tylko mleko jak m szly zeby 4 naraz. Dużo kup było pupcia odparzona. Autorko jesli dajesz tez mm to podaj mleko na wodzie z marchwianki. To zawsze zatrzymuje biegunkę

Gość gość
Kup w aptece paski do badania moczu Ketodiastics, na obecnosc acetonu. Jesli wyjdą 3 + jedz do szpitala na kroplówkę,

Gość gość
Tylko lekarz. Biegunka sama się nie zatrzyma, jak odwodnisz dziecko, to szpital...

Gość gość
Tak marchwianka bardzo skuteczna,do tego duzo picia,najlepiej elektrolity np. Orsalit. najlepiej to do szpitala

Miałam ten problem jedz do szpitala powiedz ,że twojedziecko chruje na anczetera[to troche niebezpieczne]daj jej lekarstwo paracetamol i daj ciepłe kakaopomasuj po główce ityle zdrowa jak ryba!!!!Proszę i pozdrowieni

Gość gość
Jasne, najlepiej do szpitala wysyłajcie, a tam rotawirusa złapie napewno

Gość gość
Tarzam sie ze smiechu :D i co sraka po scianach leci? :D

Gość gość
a przez noc wystarczy jej moje mleko? nie pojade z nia teraz do szpitala bo nie mam czym a juz spii. czy moze jej sie cos srac w nocy dostajac moje mleko?

Gość gość
Niech pije twojego mleka ile tylko się da jak je to dobry znak nie pchaj sie prędko do szpitala bo zlapie cos innego

Gość gość
Prubujesz udowodnic ze winna tesciowa i tu masz Problem najwiekszy Wstydz sie

Gość gość
Niech pije twoje mleko - to lek dla niej i żaden szpital!!!!