Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 68904698

25 lat i samotna matka

Polecane posty

Gość 68904698

mam 25 lat, jestem samotna matka, rozeszlam sie z ex pol roku temu. Ciagle mysle ze moje zycie sie juz nie ulozy, boli mnie ze piekne chwile juz minely, zaden facet mnie nie zechce w pakiecie z dzieckiem a moje zycie juz do konca bedzie takie smo: Dziecko , dom praca i samotnosc.

Gość gość
To myśl tak dalej a napewno takie będzie. Przestań bredzić. Na dzieciaka facet musi sobie zasłużyć, tym bardziej że nie jego. Chyba że ty jeteś z tych co byle portki się liczą byle by były. Rozwijaj się. Skup się na sobie i dziecku. Wyciągnij wnioski i nie płaszcz się przed żadnym facetem "bo masz dziecko". Dziewczyno, więcej wiary w siebie!

Gość gość
Walcz o byłego.

Gość gość
Hahaha, Praktycznie każdy facet, gdy się dowie, że ma dziecko to zwieje gdzie pieprz rośnie. A co jeszcze, żeby chciał go zaakceptować :D

Gość gość
W prowincjonalnej Polsce rzeczywiscie jest takie zacofane myslenie. Jak wioska z Bangladeszu. Dziewczyno, ogarnij sie masz 25 a nie 105, nikogo nie znajdziesz? Bo zostalo ci tylko jakues 60 lat zycia?? Hahaha. A poza tym szukasz kogos kto cie pokocha czy prymitywnwgo samca ktory niw moze sie pogodzic z tym ze ktos inny cie zaplodnil? Tego drugiego rzeczywiscie trudno ci bedzie znalezc :-)

Pewnie że to nie koniec świata ty masz dopiero 25 l całe życie przed tobą, teraz zajmij się dzieckiem, nie szukaj nikogo na siłę przyjdzie czas to poznasz tego właściwego faceta z którym stworzycie udany i szczęśliwy związek bo nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, pamiętaj jednaj żeby dziecko było zawsze na pierwszym miejscu.