Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAga

Jakie jest wasze podejście do tego?

Polecane posty

Gość gośćAga

Moja matka była nawiedzonym fotografem. Mam całe pudło zdjęć z dzieciństwa. Problem że na niektórych jestem nago. Na działce mieliśmy taki rozkładany basen. Średnica ze trzy metry i z pół metra głębokości. Nikt z zewnątrz nie miał sposobności zajrzeć na działkę to z siostrą często kąpałyśmy się nago. I tu jest parę fotek na których jestem goła. Na niektórych mam nawet 12-13 lat. Ja już całkiem o nich zapomniałam. Kiedyś nie byłam taka wstydliwa. Niedawno mama pokazała te zdjęcia mojemu 10-letniemu synowi. Również te na których jestem goła. Zwróciłam jej uwagę że trochę przebiegła. Ona to bagatelowała twierdząc że byłam dzieckiem i z igły robię widły. Co sądzicie o tym?

Gość gość
Sądzę to samo co twoja mama :D

Gość gość
jeszcze rozumiem takie foty dziecka zupelnie malego, ale 12-letniej dziewczynki? nie nie nie!

Gość gość
Wszystko zależy od relacji w rodzinie. Jeżeli widzi Cię nieraz nago to okey. Nie ma czym się przejmować. Co innego jak jest odwrotnie. Ale i tak już pewnie wiedział wcześniej jak wygląda naga dziewczyna. Skomentował to jaloś?

Myślę że nie ma czym się przejmować. Ja bym przyjęła to że śmiechem. Pisałaś że kąpałaś się w tym basenie z siostrą. Ona też jest na tych fotach? I co ona na to?

Gość gość
moim zdaniem przesadzasz; jeśli na tych fotkach wyglądasz jak dziecko, a nie dojrzewająca dziewczyna to nie widzę żadnego problemu. Sam mam trochę takich fotek z dzieciństwa i nie widze problemu jak ktoś je widzi. Wg mnie to jakaś dziwna, zupełnie niepotrzebna pruderia. Co innego jeśli byłyby to Twoje gołe fotki osoby dorosłej; wtedy mogą one być przeznaczone tylko dla osoby/osób, o których to Ty zdecydujesz. A mama ma wg mnie zdrowe podejście

Gość gośćAga
No wie jak wygląda naga dziewczynka. Ma siostrę.5 lat młodszą. Ale tu chodzi o mnie. Nie skomentował tego. Natomiast mąż skomentował. Powiedział że fajnie wyglądała bez piersi. Tak, siostra też jest na tych fotkach. Nic nie powiedziała, bo nic nie wie.

Gość gość
No byłam dzieckiem. Piersi wtedy nie miałam, Ale na niektórych, tych późniejszych, mam już zarost.

Gość gość
Z Twoich wypowiedzi wynika ze syn nie widuje Cię nago. Rozumiem to. Ja.mam dwie córki i sytuacja jest trochę inna. Ale myślę że Twoja mama ma rację. Fotki i tak są dawno przedawnione. Napewno teraz wyglądasz inaczej. Skoro masz 10-cio letniego syna to pewnie jesteś po trzydziestce. Myślę też ze skoro Twoja mama tyle lat to przechowuje, to uważa że są fajne i twój syn nie jest chyba pierwszą osobą która je oglądała. Nie masz czym się martwić

Gość gość
gośćAga, a teraz pewnie w pracy udajesz cnotkę i żadnemu koledze z pracy ci.pki nie pokazujesz? mam rację?

Gość gość
Aga powiedz synowi, żeby nie walił konia pod Twoje nagie fotki

Gość gośćula
mama zapewne nie zrobiła tego celowo,ale przegięła,powinna zachować te fotki dla siebie szczególnie że miałas na nich widoczne oznaki dojrzewania

Gość gość
Cześć gośćula, jesteś bardzo miłą milfetką:)

Gość gośćAga
Do gośćula. Specjalnie tego nie zrobiła. Dała poprostu całe pudło z fotkami. Wiem że kiedyś chwaliła się nimi rodzinie. Ciotki, wujku itd. Mnie wtedy to nie przeszkadzało. Byłam dzieckiem. Do gość z 8:36 Synowi raczej nie pokazuje się nago od 6 lat. Jednak przez ten czas zdażyło się że widział mnie przez przypadek ze trzy, cztery razy.

Gość gość
gośćAga, czy Twój syn widział jak palcem pocierałaś sobie pipke do orgazmu?

Gość gośćAga
MyślĘ że temat można uważać za zamknięty.

Gość gość
Powiem że z dzieciństwa mam tylko 3 nagie fotki. Jedna na plaży jak miałam ze 4 lata, druga na działce jej miałam ze 6 lat. Na tych widać mnie w całej okazałości:D I jeszcze jedną w wannie kuzynką. Miałam wtedy 10 lat. Ale pamiątka fajna i nie wstydzę się tego. Mogło by być więcej :)

Gość gość
Ja to bym chyba utkłukła taką matkę.