Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochani blagam jak przyrządzic dorsza atlantyckiego zeby byl smaczny?

Polecane posty

Gość gość

bo wczoraj kupilam dorsza w lidlu i cholera jasna wyszeld do d**y bo smazylam w mące i nie chcial sie usmażyc..tylko olej pil ciągle..chyba wina patelni bo teflonowa mam tylko:( i wyszedl pasudny i suchy oraz twardy..nie dalo sie zjesc.. moze znacie jakis sposob przyrzadzenia tej ryby jakos inaczej by byla miekka?? plisss

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
TO NE KUPUJ

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a nie da sie go jakos inaczej przyrzadzic??to znaczy bez oleju ??:):)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dorsz za bardzo do pieczenia sie nie nadaje bo wychodzi suchy wiorowaty

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Dorsz za bardzo do pieczenia sie nie nadaje bo wychodzi suchy wiorowaty To go zawiń w folię :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no wlasnie wyszedl mi takis uchy i wiórowaty....:)pulchny ma pojęcie:0 a moze w smietanie jakos poddusic? jak myslicie?????ech

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nie jedz dorsza bo to ryba gorsza

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
pulchny ma pojęcie:0 Ale wie że żeby pieczona ryba nie była sucha trzeba włożyć w nią kawałek prawdziwego masła :P Nawet google o tym wie, tylko nie domorosłe Master Szefy Smacznego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
DORSZA W SMIETANIE SIE NIE ROBI.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
usmaż se kiełbase zamiast dorsza :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość karlik
Dnia 27.04.2015 o 13:54, Gość gość napisał:

usmaż se kiełbase zamiast dorsza 😄

tylko nie kabanosa, bo też będzie sucha

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość karlik
Dnia 27.04.2015 o 13:54, Gość gość napisał:

usmaż se kiełbase zamiast dorsza 😄

tylko nie kabanosa, bo też będzie sucha

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość

Tak jak radzi Pulchny🙂Ja często smażę w cieście piwnym albo w sezamie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×