Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola334

Jak spędzać wolne dni z dzieckiem? 4latek

Polecane posty

Gość Ola334

Chciałabym jakoś aktywnie i żeby jednak już teraz mogło się czegoś nauczyć. Wiem, że w Warszawie są organizowane różnego rodzaju zajęcia dla dzieci, ale też np. teatry dla dzieci (koleżaka była z dzieckiem w http://www.teatrmalegowidza.pl/ ). Macie jakieś pomysły? Jak spędzacie czas z maluchami poza domem?

Gość gość
Gdyby to zapytala mama roczniaka to ok ale mama 4latka?? Ehh Co my robimy na swiezym powietrzu jak dopisuje pogoda; Spacer wyjscie na rower cala rodzina na rowerach wycieczka maly w siodelku plac zabaw wycieczka poogladac zwierzatka piknik z innymi dzieciakami itp mam 1,5 roczniaka;-)

Czy to czasem nie jest marketing szeptany ;) ? Jeśli NIE , to zastanawia mnie fakt jak do tej pory spędzałaś czas z dzieckiem.Pomysłów jest naprawdę wiele ! Moje pomysły : Spacer Plac zabaw Rower / hulajnoga / rolki Wycieczka rowerowa z całą rodziną Piknik z całą rodziną Wycieczka do lasu ZOO Basen / lodowisko

Gość Ola334
spacer, wyjście na rower, plac zabaw - to wiadomo, ale jak pisałam - chcę czegoś ekstra, żeby zaszczepić w dziecku miłość do kultury, poszanowanie jej już od pierwszych latek jego życia.

Gość gość
Możesz go zabierać w różne interesujące miejsca, rozwijające wyobraźnię i poszerzające horyzonty. Ja z moimi maluchami jeździmy sobie po Polsce i różnych co fajniejszych muzeach. Naszym hitem jest akurat JuraPark i Park Nauki i Rozrywki w Krasiejowie, ale lubimy też muzea animacji (np. łódzkie), czy kompleksy historyczne.

Gość teżola
polecam jurapark :))))))) mój mały był zachwycony, ciągle po tym o tym gadał. starszy był z klasą na wycieczce i też pozytywne wrażenia miał, także

Gość gość
noooo. najbardziej chyba gadaja jak wracaja o oceanarium <3 a co weekend seans filmow o dinozaurach :D