Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

37 tc wymioty

Polecane posty

Gość gość

Hej przez cala ciaze nie mialam.wymiotow ani mdlosci dzis zaczelo mnie od rana w sumue id wczoraj mnie mdlilo a dzis wymiotuje triche od 2 tyg mam skurcze dosc bolesne ale ustaja czy to.moze byc oznaka zblizajacego.sie. porodu czy raczej zatrucie? W sumie jadlam to co zawsze a z wieloma ludzmi nie mam teraz stycznosci bo siedze w domu?

Gość gość
no wiesz wróżkami nie jesteśmy może być jelitówka, zatrucie i powodu ciąży, żołądek jest uciśnięty

Gość gość
Bardziej podchodzi pod zatrucie ciążowe . Ja bym do szpitala jechała na IP niech cię przebadaja

Gość gość
Zatrucie ciazowe ja nie mam mega wymiotow . Zdazylo.mi sie dzis z 4 razy ..cisnienie mam normalne stolce sa rzadkie i mam skurcze ale nie boleane strasznie

Gość gość
Bardziej martwia mnie stolce bo teraz wygladaja jak biegunka a moze rozwarcie mi sie robi i. Dlatego?

Gość gość
no to wygląda na jelitówkę raczej.

Gość gość
No ok dzieki. Za odpowiedzi a mam jesczcze pytanie. Co do twardnienia brzucha .. czy jak sie robi mega twardy od gory idziew dol i jest wrazenie jakby cie pasem sciskaali ale nie boli jakos specjalnie. Mocno to sa te przepowiadajace skurcze ? Czy one doprowadzaja do rozwarcia?