Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obywatelka97

Jak to możliwe, że Komorowski ma takie poparcie??

Polecane posty

Gość Obywatelka97

Nie mogę tego pojąć! Wszyscy wieszają psy na Komorowskim i PO. Wystarczy spojrzeć na ich fanpage na fb albo jakikolwiek sondaż internetowy - prowadzi albo Korwin albo Kukiz. Ja już pełna radości, że może w końcu w tym kraju cos sie zmieni, włączam telewizor, a tam Komorowski powyżej 40%, Duda ok. 30%... Następnie SLD, a dopiero gdzieś tam Korwin/Kukiz 6-8%... Ja sie pytam jak to możliwe? W internetowych sondażach jest czarno na białym na kogo ludzie głosują... Też macie wrażenie, że telewizja próbuje "przemilczeć" kandydaturę Korwina i Kukiza? Pozdrawiam

Gość TixTom
Telewizje promują Bula Szoguna, co wielokrotnie już było widoczne np podczas jego wpadek, a raczej kompromitacji Komorowskiego, gdzie wiele było przemilczane, lub tylko krótka wstawka tego, że ośmiesza Polskę za granicą. A sondaże np taki CBOS jest rządowy, także tam mogą Bulowi, Szogunowi i 60% poparcia dawać, a i tak mnie nie zdziwi, zresztą teraz w jakiekolwiek sondaże mało kto wierzy.

Gość gość
z internetu korzystają tylko młodzi więc młodzi głosują na k***ina lub kukiza, ale starych komunistycznych pierdzieli jest więcej i oni nie mają dostępu do internetu bo nie wiedzą jak się w nim poruszać, ale na wybory pójdą i dlatego "bul" ma takie POparcie . Po za tym "nie ważne kto głosuje, ważne kto liczy głosy".

Gość gość
- na niego głosują ludzie, którzy mają dobrze, mają kase, prace i według nich Polska to raj i nie ma na co narzekac - części nawet nie obchodzi jakie głupoty on wyprawia, będa przymykać na to oczy i udawać że tego nie ma byle tylko zrobić na złośc ldziom którzy są przeciwko. takie ślepe zapatrzenie w po - częśc "poparcia" to kłamstwo telewizji i po, fałszowanie wyników i statystyk

Gość gość
Korwin będzie w drugiej turze, mało kto ogląda już tvp, a polsat news puścił nawet kilka jego spotkań z wyborcami (wiedzą że jest czarnym koniem tych wyborów), poza tym w internecie nie ma cenzury. Sprawdźcie sobie wykop.pl , youtube czy facebook tam Korwin faktycznie wygrywa.