Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Psycholog to taki głupi i nikomu niepotrzebny zawód

Polecane posty

Gość gość
A wiecie ile zarabia dobry psychoterapeuta?

Gość gość
Owszem, i to jeszcze jakie świry ida to studiować to głowa mała, te dyskotekowe panienki bez ambicji same powinny się leczyć a nie brac za leczenie normalnych ludzi

Gość gość
Przeczytalam polowe tego artykulu i zwatpilam w ludzi.. -http://psychodynamiczna.org/artyku%C5%82y/psychoterapia-psychodynamiczna-w-teorii-i-nauce/14-psychoanaliza-a-seksualno%C5%9B%C4%87.html

Gość gość
13:43 hehe

Gość jagodka44444
Nie prawda! Dla mnie ten psycholog http://www.terapiapoznan.pl/ pomógł i to bardzo! Dzięki niemu uporałam się ze swoim problemami. Proszę, więc nie pleść głupot.

Gość penito
a ja się kiedyś ***a*em ze studentką psychologii 22 letnią za siano i była to lala jak marzenie :cool: Full serwis z analem i głębokie gardło, ale nie byle jakie, mimo, że to był jej debiut to w ogóle się nie krztusiła (!) i nawet nie musiała robić przerw by złapać oddech toteż prułem ją w pysk ile wlezie, niczym młot pneumatyczny... no taki talent to ja doceniam :cool:

Gość gość
🖐️ a ja się kiedyś yeba*em ze studentką psychologii 22 letnią za siano i była to lala jak marzenie :classic_cool: Full serwis z analem i głębokie gardło, ale nie byle jakie, mimo, że to był jej debiut to w ogóle się nie krztusiła (!) i nawet nie musiała robić przerw by złapać oddech toteż prułem ją w pysk ile wlezie, niczym młot pneumatyczny... no taki talent to ja doceniam :classic_cool: