Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skąd ludzie mają tyle pieniędzy żeby kupić nowe auto za 50 tysięcy złotych?

Polecane posty

Gość gość
Odkładają albo biorą kredyt :) auta też można w dobrej cenie kupić tak jak teraz na wyprzedaży rocznika w Peugeocie, spore upusty są to ludzie korzystają, trudno się dziwić

Gość gość
Mój kolega lekarz ma auto za 250 000 za gotówkę

Gość polenia231
Może właśnie korzystają z kredytów leasingów itd Nawet mój tata ostatnio brał auto w leasing też sporo warte i nie widze w tym nic dziwnego

ja mam nowe BMW serri 64 które umie latać za 500 tyś. zł i nowego Mercedesa klasy Ziet do potęgi "n" za 2,5 miliona zł i Bentley~a, Porshe, Maseratti, Ferarri, Aston Martina i Suzuki Swift w leasingu, a to w dużej mierze dzięki forexowi

O czym wy gadacie, jakie forexy, jakimi vatowcami jesteście, jakie leasingi? Ja się w tym wszystkim nie orientuje. Żeby założyć firmę też trzeba mieć pieniądzę a wiec nie wytłumaczyliście dalej skąd macie kasę na nowe (w sensie nowo nabyte) auto.

Gość Edytkama
ja brałam nowe auto w leasing, przez https://www.platformafinansowa.pl/ można łatwo dostać leasing, w dodatku szybko nawet w 1 dzień, bo jest tam bardzo mało formalności.

Gość gość
Zarabiali przez 60 lat i nie wydawali . Nie jedli nie pili tylko robili .

Gość gość
Tak samo założenie własnej firmy z Czego z pensji . Musi kraść żeby założyć firmę .

Gość gość
zzzzzaaa sskkaarrrppeetty dyź sie wysypało po ostatnich zakupach a tyraz nalazło i je

Gość Carycka
Duzo osob ma auta z leasing. Troche wkladu wlasnego + raty na 4 lata

Gość tosia612w
Leasing ewentualnie kredyt i spłacają latami. Chociaż ta pierwsza opcja jest dużo lepsza od kredytu. Brałam Jakiś czas temu drukarkę w leasing online także nie odczułam tego wcale. Dodatkowo wszystko bardzo prosto i przyjemnie się załatwia online

Gość gość
Widziałeś kiedyś cieciu, czołg na własne oczy?

Dzentelmen o pieniadzach nie rozmawia. Dzentelmen pieniadze ma.

Gość gość
Niektórzy są po prostu bardziej ogarnięci i potrafią rozporządzać swoim życiem. Gdy jeden siedzi i narzeka na swoje życie, wytyka innym wszystko, drugi idzie i zarabia, pracuje w tym co lubi bardziej lub mniej, ale nie traci czasu.

Gość gość
Jak są ze wsi, to rodzice wspomagają przy kupcie auta wszak to wstyd jak córka czy syn jezdzi gorszym autem od sąsiada. Tym bardziej jak mieszkają juz w mieście. Mamusia z tatusiem sprzedadzą ostatnią krowinę żeby na auto dołożyć. Wieś patrzy i ocenia!

Gość gość
Najczęściej auta na kredyt mają. Ja np. na swojego rextona długo zbierałem. Nawet byłem za granicą w pracy i tam bardziej się odkułem i jak wróciłem po kilku miesiącach to na taki wózek mogłem sobie pozwolić..

Gość gość
50? Ludzie jeżdżą po ulicach samochodami za pół miliona.Takie porsche czy BMW Nowe jeep to kosztuje z 300tyś albo więcej

Gość gość
Przecież auto za 50tys to złom

Gość szymek

zależy jakie się kupi jaki rocznik, jaki stan i skąd. Ja kupiłem za połowę tego forda focusa 2012 i auto śmiga super. Ale kupiłem w bardzo dobrym stanie z realnym przebiegiem, od sprawdzonego salonu auto loco koło Leszna. 

Gość gość

5 lat wyrzeczeń i masz spoko auto ale czy warto? czy auto to wszystko? nie wydaje mi się jest masa innych ciekawszych rzeczy do kupna można kupić samolot jacht motorówkę itd

Gość Ania

Trochę zarobiłam, trochę od rodziców dostałam i mogłam sobie pozwolić na nowe aygo, tylko że mój kosztował niecałe 40 tys.