Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko jak w tak młodym wieku mam niskie libido?

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata. Jestem atrakcyjna, nie mam żadnych większych problemów zdrowotnych i fizycznie wszystko ze mna w porzadku. Nie mam jakichś traumatycznych przeżyć z przeszłości... Wiec dlaczego od zawsze miałam niskie libido? Czytam nie raz historie par, ktore chwala sie seksem kilka razy dziennie.. W dzisiejszych czasach trudno o tak częsty seks, ale trzeba przyznać, ze brzmi to fajnie Jednakże od kiedy pamietam nie miałam nigdy nie wiadomo jak wysokiego libido. Moi partnerzy narzekali na to. Tak jest i w aktualnym zwiazku. Chłopak jak najbardziej podoba mi sie fizycznie, mentalnie i ma dodatkowo prace, przez ktora dodatkowo plusuje u innych kobiet. Zwiazek udany i dogadujemy sie. Kocham go. Dlaczego wiec mimo częstego spotykania sie u niego/ u mnie kochamy sie Max 1-2 razy w tygodniu? Kiedyś myslalam, ze moze gdy spotkam prawdziwa milosc, seks bedzie dopełnieniem i moje libido bedzie zwiększone. A tu co? Uważam go za milosc mojego zycia i jajco. On nie narzeka głośno, ale marudzi czasem. Uwaza, ze nie jest dla mnie wystarczająco atrakcyjny, co nie jest prawda. Uwielbiam jego ciało. Przyznał, ze w poprzednich związkach czuł sie o wiele bardziej pożądany. A co ja moge poradzić? Jestem jaka jestem i chciałabym to zmienic, bo z pewnością zblizyloby to nas do siebie jeszcze bardziej, a jednak nie chce kochac sie z nim z przymusu i na sile. Gdy juz sie kochamy, seks jest fajny i z charakterem. Niedługo mamy razem zamieszkać. Biorę tabletki, lecz libido jest w miare podobne podczas ich zażywania jak i gdy nie mam nikogo i ich nie biorę. CZY KTOS MŁODY TEZ TAK MA (KOBIETY)?

Gość gość
tez tak mam :/ chcialabym miec wyzsze libido, probowalam roznych afrodyzjakow itp., no ale na nic, tak juz chyba mam... czasem musze wazeliny uzyc i to jest przykre, moj facet mnie podnieca, ale nie tak czesto, jakbym chciala

Gość gość
Ja mam gorzej. Seks rzadziej niż u ciebie (chyba że popije to wtedy mi się chce), a jak już do niego dojdzie to jest średnio...

Gość gość
Ja jestem aseksualny i nie wiem co to libido

Gość gość
Jakbym czytala o sobie. Mam 22lata, a seks moglby dla mnie nie istniec

Gość gość
też tak miałam,teraz mam 26 lat i ochota na seks większa. U kobiety duże libido jest w okolicach 30,cierpliwości dziewczyny :)