Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość karla33369

czy mnie jeszcze kocha ?

Polecane posty

Gość karla33369

Hej mam problem związany ze swoim chłopakiem. Z kilka miesięcy temu kolega pisał do mnie no ale tak jak znajomi pisaliśmy do niczego nigdy nie doszło ani nie wychodziliśmy. Bałam się powiedzieć swojemu chłopakowi ze bedzie chcial zerwac a strasznie go kochałam i nie raz był zazdrosny i mówił na przekór mi jak np jakiś chłopak powoedział cześć. Gdy się dowiedzialam od swojej przyjaciolki ze ten chlopak chcialby cos ze mna uznalam ze znajomosc nie ma sensu i olałam go. Mój chlopak dowiedzial sie o tym od kolegow. Zerwał prosilam zeby wybaczyl mi. Bylo potem wszystko dobrze. Wczesniej nie raz potrafil powiedziec do mnie s********j lub i co sie pewnie ******as (gdy zamienilam slowo z jakims chlopakiem ) powiedzial ze zaluje wielu rzeczy i ze kiedya bylam jak szmata. Płakałam przez niego nie raz co uslyszalam ale gotak kocham ze nie zwravalm uwagi na to. On pisze teraz z dziewczyna mowi mi ze to kolezanka znaja sie i rozmawiaja o wszystkim. Nie raz go prosze zeby do mnoe przyszedl lub zebysmy sie spotkali wiele slow przykrych uslyszalam od niego. Teraz sie czesto klocimy. Powoedzial mi ze mnie nie kovha i to moja wina przez to co wczesniej zrobilam ze mu nie powiedzialam. Teraz mi nie ufa ani nie wierzy. On sie 1 do mnie nie odzywa. Dzis powiedxial ze juz dawno sobiebpowinien zmienic mnie na inna i ze nie potrafi ze mna byc ale nie zerwie. Co ja mam robic ? Placze od kilku dni bo sie klocimy ciagle. Strasznie mocno go kocham. Dodam jeszcze to ze znamy sie killa lat i kiedys juz pisalismh ale mnie strasznie olał gdy napisal w wakacje wszystko sie zaczelo na powaznie. Pomocy !

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować