Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość i ksiądz!!!

Polecane posty

Gość gość

Głupia sytuacja się zrobiła,ponieważ zakochałam się w księdzu!!! mam męża,dzieci 2,on o tym wie,i też coś do mnie czuje,i co teraz mam robić??? możecie pisać że jestem dziwką i szmatą,bo sobie na to zasłuzyłam,sama tak o sobie myslę ,ale co ja mam zrobić,serce nie sługa cholera .

Gość gość
To gościu będzie pod górke:( sama jestem w takiej samej sytuacji,niestety,tylko po co komu potrzebny ten celibat? skoro taki sam ksiądz w Ameryce,ma żonę ,dzieci,niema grzechu,to dlaczego w Polsce jest grzech kochac księdza?

Gość gość
A to dobre,słyszałam ze księża są dobrzy w te klocki hehe:) w zasadzie nie ma problemu,ty go kochasz on ciebie nie widzę przeszkód

Gość gość
opisz jak do tego doszlo czy jestes mocno wierzaca czy pochodzisz z malego czy duzego miasta b.ciekawia mnie takie sytuacje ile masz lat i ile on ma lat

Gość gość
Może to wydawać się smieszne ,ale on przyszedł niedawno do naszej parafii ok 2 lata temu,ostatnio był u nas po kolędzie,i po prostu miałam wrażenie że go znam latami,tak dobrze nam się gadało,potem poszłam zamówić mszę za moich rodziców,i po prostu czujecie to? że coś was przyciąga do drugiego człowieka? głupio się czuję chodząc na mszę ,jestem wierząca ,co niedziele staramy się chodzić do kościoła,i wierzcie mi cięzko mi z tym cholernie,bo nie jestem już małolatą,pierwszy raz cos takiego mnie spotkało ja mam 30 l,on 34.Mieszkamy w małym miasteczku.Tłumaczę sobie że muszę o nim zapomnieć bo to niema sensu,czuję się jakbym zwariowała,boje się że zabrnę za daleko w to i nie będzie odwrotu.

Gość gość
Wiecie dlaczego jest celibat?? :) Celibat jest po to by ksieza nie mieli rodziny itp. Bo wtedy ich dorobek by szedl na nich.. a tak idzie na kosciol i maja siano z tego. Ot dlaczego jest celibat w naszym kraju.

Gość gość
Gość powyżej:ot i cała logika ,prawda niestety.

Gość gość
Nie tylko w naszym kraju jest celibat. Wszędzie w KK taki jest. Autorko - ty się nie zakochałaś, to tylko głupie zauroczenie. Staraj się chodzić na inna mszę, unikaj spotkań to ci minie. Jeżeli do czegoś by między wami doszło, to zrujnujesz życie sobie, swojej rodzinie i jemu. Bo ludzie wcześniej czy później i tak się dowiedzą, szczególnie, ze mieszkasz w małym miasteczku i nie jesteś anonimowa.

Gość gość w kość
Bóg tak chciał skoro czujecie co czujecie. Zostaw męża i bierz się za księdza. Ty wiesz jaki on jest niewyżyty? Będziecie się parzyć jak króliki i urodzisz mu jeszcze piątkę dzieci, bo księża nie uznzją antykoncepcji. A po 6 latach przyjdzie fajny facet spisać liczniki i znów poczujesz, że znasz go od zawsze. Po nim będzie piekarz, wykładacz towaru w biedronce, kierowca autobusu, a kto wie, może i nawet sam kominiarz!

Gość gość
Ha ha ostatni post mnie rozwalił hihi a tak na powaznie to nie jest śmieszne jak ktos kocha OWOC ZAKAZANY oj jakby się mohery dowiedziały uuuuu to by się działo