Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harda charakterna żona

nigdy nie będzie mi dane...

Polecane posty

Gość harda charakterna żona

Od lat marzę o dojrzalym ( glownie emocjonalnie) znającym swoją wartość, dominującym, mądrym męzczyźnie.... Posiadającym umiejętność podoporządkowania, ujarzmienie, ułozenia kobiety oraz całkowitego uzaleźnienia jej od siebie mentalnie.... I na marzeniach się skonczy niestety;///

Gość harda charakterna źona
Nie spelnia i nigdy nie spelni, pogodzilam się i wreszcie dotarlo, ze on nie czuje tego klimatu.... Na nic rozmowy, zachęcanie, naprowadzanie etc... To sie nazywa zamkniéty umysł. Jednak ślubowalam mu wiernosc i milosc i to sie nigdy nie zmieni. Uswiadamiam sobie, ze cos we mnie się wypala, coś mnie omija... Coś trace i nic z tym nie zrobie.

ja też mam czasami może i podobne myśli, ale lepiej się im nie poddawać no chyba że chcesz robić w swoim życiu rewolucję

Gość gość
Żona, ile masz lat?

Gość harda charakterna źona
Sprecyzuj gospodarzu co chodzi Ci po glowie..

o co mi chodzi? no że każdemu pewne rzeczy się nie spełniają, poza jakimiś wyjątkowymi małżeństwami że wszystko jest idealne, jak dwie połówki przysłowiowej gruszki. Chyba w jakiś pozostałych 95% jest tak że jedno coś chce, drugie czegoś innego itd.

ja nie siedzę pod łóżkami innych, ale znam parę takich związków, które wydają się niezwykle zgodne, wiec zakładam że wszystkie sprawy są ok. Bo jak w seksie jest słabo tzn jakies frustracje, to objawia się to w życiu codziennym. Bo pewnie tez tak jest, że np ludzie w życiu się gryzą, ale wyżywają się na sobie w łóżku, tzn w alkowie gra ;)

Gość ip800
27 letnia żono, w seksie tak mam, że jestem silny i dominujący (czyt. jestem typem "ruuchacza"), ale niestety w życiu mam zazwyczaj odwrotnie. Podobno tak jest właśnie na odwrót u większości ludzi. Kobiety dominujące w życiu, w pracy - w łóżku chcą być uległe, a czasem lubią klimaty BDSM. Reguła jest taka, że jedną "sferę życia" trzeba odreagować drugą "sferą". Najlepszym przykładem jest hardy dyrektor, który w seksie lub być poniżany i chodzić na smyczy jak piesek... (napisz ip800@wp.pl)

Gość gość
Nie skorzystam.