Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety z pogardą mówią o byłych?

Polecane posty

Gość gość

Choć tak naprawdę nic złego nie zrobili.

Gość gość
mezczyzni rowniez:D

Gość gość
ja nie mówię, nie chcę znać, a to zupełnie inna bajka

Gość gość
Każdy związek to nadzieja na "żyli długo i szczęśliwie". Ja np. sobie nie wyobrażam, że mogę kiedyś powiedzieć "nic do Ciebie nie czuję", nie mieści mi się to w głowie...a tak się czasem przecież dzieje, więc złość, wściekłość czasami może być naprawdę duża.

Gość gość
10:12 gdybyś została skrzywdzona przez męża,to inaczej śpiewałabyś, jak można dobrze mówić o mężu,który przez ścierwo porzucił rodzinę? zero zasad i odpowiedzialności

Gość gość
gość dziś gardzę tobą za tę infantylną wypowiedź

Gość gość
Ale autor/autorka zaznaczył, że chodzi o przypadki gdy tak naprawdę żadna ze stron nie robi nic złego. Porzucił mnie ojciec więc znam i tę stronę medalu, choć z innej perspektywy. Tylko nie ma sensu rozmawiać o jakichś skrajnościach, jakby nie patrzeć.

Gość gość
Ja byłam z nim 3 tygodnie i kopnełam w d**e i teraz go nienawiadze a przecież nic mi cymbał nie zrobił

Gość gość
gość dziś o co ci chodzi?,piszesz jak potłuczona

Gość gość
Problemy z czytaniem ze zrozumieniem? To wypij kawę i raz jeszcze przeczytaj temat . "Dlaczego kobiety z pogardą mówią o byłych? Choć tak naprawdę nic złego nie zrobili. " Wiec co do tego mają faceci którzy porzucili rodziny? Nic. I to jest też skrajność bo większość związków tak się nie rozpada jednak.

Gość gość
To dość zdrowy psychologiczny objaw. Jak przegrasz w grę to też mówisz, że głupia gra itp. Pomijając racjonalność i obiektywną winę faceta czy kobiety, to emocje są jak najbardziej naturalnym i zdrowym objawem: to etap prowadzący do pogodzenia się z faktem, że związek się nie udał. U mądrej i zrównoważonej kobiety kończy się na gorzkich słowach (nie prowadzi do chorej zemsty) i po jakimś czasie zmienia się w obojętność.

Gość gość
gardzę gnojem ,który nie wywiązał się z przyrzeczenia,przysięgi dla niego nic nie znaczy żadna przysięga,tylko śmieć tak traktuje nienawidzę s*******a,że spieprzył mi życie,mam nadzieję,że jeszcze zawyje,życzę mu tego

Gość gość
bo to pomyłki a pomyłka nie jest niczym fajnym