Gość gość Napisano Kwiecień 28, 2015 Niedługo idę na studia i będę potrzebował normalnego konta. I zastanawiam się gdzie jest najlepsze, możecie mi wskazać kilka fajnych propozycji ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 28, 2015 jestem studentem i mam konto dla mlodych w polskim banku pko bp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 29, 2015 Dobra konto jest w millenium, powinieneś tam poszukać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 30, 2015 Poszukaj na porównywarce, ja tam znalazłem dla siebie oc. I powiem, że jest to bardzo rozbudowana przeglądarka. Może tam uda się tobie coś znaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 14, 2015 Ja polecam konto student 360 w Banku Millenium. Macie tutaj na stronie szczegóły tego konta i opinie klientów http://f.kafeteria.pl/temat/f14/konto-firmowe-jaki-bank-p_5425408 - polecam się z tym zapoznać - przekonacie się do tego konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abc Napisano Kwiecień 9, 2019 Ja nie polecam pod zadnym wypadkiem konta w Milelnium. Czyste zawracanie dupy. Ciezki dostep do platnosci internetowych; smsy z autoryzacja NOTORYCZNIE nie dochodza- zaraz Ci przez to blokuja konto, trzeba dzwonic po banku, tracic pieniadze za polaczenia, odblokowywac- i to nie ze swojej winy ! Nieintuicyjna strona int.; trudny dostep do banku- tysiace zabezpieczen, 3 hasła. Jedna wielka porazka. Wynosze sie z tad, najgorszy bank w jakim bylam, a bylam juz w kilku. NIE POLECAM !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doris9 0 Napisano Grudzień 11, 2022 Gdzie najbardziej opłaca się założyć konto dla młodych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elfik10 3 Napisano Grudzień 11, 2022 7 godzin temu, doris9 napisał: Gdzie najbardziej opłaca się założyć konto dla młodych? większość kont i tak jest darmowych więc warto poszukać takiego który ma fajne dodatki jak jakiś hajs za otwarcie i spełnienie dodatkowych warunków lub coś podobnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doris9 0 Napisano Grudzień 14, 2022 Dnia 11.12.2022 o 18:05, elfik10 napisał: większość kont i tak jest darmowych więc warto poszukać takiego który ma fajne dodatki jak jakiś hajs za otwarcie i spełnienie dodatkowych warunków lub coś podobnego Myślisz, że warto tylko na to patrzeć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elfik10 3 Napisano Grudzień 14, 2022 11 godzin temu, doris9 napisał: Myślisz, że warto tylko na to patrzeć? no raczej teraz się tylko na to patrzy ewentualnie czy jest możliwość wypłacenia środków ze wszystkich bankomatów jak Ci to jest potrzebne itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doris9 0 Napisano Grudzień 15, 2022 23 godziny temu, elfik10 napisał: no raczej teraz się tylko na to patrzy ewentualnie czy jest możliwość wypłacenia środków ze wszystkich bankomatów jak Ci to jest potrzebne itp A jakiś bank w ogóle to oferuje? Zazwyczaj to jest z kilku bankomatów i koniec... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tisaneria 0 Napisano Grudzień 15, 2022 3 godziny temu, doris9 napisał: A jakiś bank w ogóle to oferuje? Zazwyczaj to jest z kilku bankomatów i koniec... Sprawdź sobie PEKAO, oni zawsze mają fajne oferty Dnia 14.12.2022 o 18:18, elfik10 napisał: no raczej teraz się tylko na to patrzy ewentualnie czy jest możliwość wypłacenia środków ze wszystkich bankomatów jak Ci to jest potrzebne itp dobrze też zerknąć jak działają wpłaty i wypłaty za granica, to tez może się przydac Dnia 14.12.2022 o 07:15, doris9 napisał: Myślisz, że warto tylko na to patrzeć? ogólnie patrz na jakich warunkach działa konto, bo z tego będziesz korzystać, bonus owszem spoko rzecz ale trzeba z głową podchodzić do tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doris9 0 Napisano Grudzień 18, 2022 Dnia 15.12.2022 o 21:14, Tisaneria napisał: Sprawdź sobie PEKAO, oni zawsze mają fajne oferty Jakie na przykład? Dnia 15.12.2022 o 21:14, Tisaneria napisał: dobrze też zerknąć jak działają wpłaty i wypłaty za granica, to tez może się przydac O ile ktoś w ogóle wyjeżdża... Niektórym to się nie przyda. Dnia 15.12.2022 o 21:14, Tisaneria napisał: ogólnie patrz na jakich warunkach działa konto, bo z tego będziesz korzystać, bonus owszem spoko rzecz ale trzeba z głową podchodzić do tematu To prawda, bonus powinien być po prostu miłym dodatkiem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elfik10 3 Napisano Grudzień 20, 2022 Dnia 18.12.2022 o 19:41, doris9 napisał: Jakie na przykład? na pewno po prostu warto wejść na ich stronę i poczytać sobie na temat ich ofert Dnia 18.12.2022 o 19:41, doris9 napisał: O ile ktoś w ogóle wyjeżdża... Niektórym to się nie przyda. wydaje mi się, że w obecnych czasach każdy gdzieś wyjeżdża chociaż tutaj do naszych sąsiadów i na pewno taka opcja w koncie się przyda Dnia 18.12.2022 o 19:41, doris9 napisał: To prawda, bonus powinien być po prostu miłym dodatkiem.. no wiadomo przede wszystkim trzeba wybrać konta dla siebie jeżeli warunki są takie jakie chcemy to wtedy wybieramy ten dodatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doris9 0 Napisano Grudzień 22, 2022 Dnia 20.12.2022 o 12:18, elfik10 napisał: na pewno po prostu warto wejść na ich stronę i poczytać sobie na temat ich ofert Są też chyba różne strony, które porównują za nas : p Dnia 20.12.2022 o 12:18, elfik10 napisał: wydaje mi się, że w obecnych czasach każdy gdzieś wyjeżdża chociaż tutaj do naszych sąsiadów i na pewno taka opcja w koncie się przyda No pewnie części osób się przyda, ale nie wszyscy jednak jeżdżą Ale zawsze lepiej mieć lub nie mieć w sumie... Dnia 20.12.2022 o 12:18, elfik10 napisał: no wiadomo przede wszystkim trzeba wybrać konta dla siebie jeżeli warunki są takie jakie chcemy to wtedy wybieramy ten dodatek Korzystasz z porównywarek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elfik10 3 Napisano Grudzień 24, 2022 Dnia 22.12.2022 o 19:43, doris9 napisał: Są też chyba różne strony, które porównują za nas : p no to jest spoko wszystkie zestawienia w 1 miejscu Dnia 22.12.2022 o 19:43, doris9 napisał: No pewnie części osób się przyda, ale nie wszyscy jednak jeżdżą Ale zawsze lepiej mieć lub nie mieć w sumie... no to jak ktoś nie jeździ to nie będzie na to patrzeć przecież Dnia 22.12.2022 o 19:43, doris9 napisał: Korzystasz z porównywarek? oczywiście że tak jak zainteresuje mnie już jakaś konkretna oferta to wtedy czytam więcej szczegółów na oficjalnej stronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymek69 0 Napisano Grudzień 27, 2022 Dnia 24.12.2022 o 20:32, elfik10 napisał: no to jest spoko wszystkie zestawienia w 1 miejscu jest to na pewno spoko opcja takie porównywarki, a pozostale juz szczegoly mozna doczytać po prostu na stronie internetowej banku Dnia 24.12.2022 o 20:32, elfik10 napisał: no to jak ktoś nie jeździ to nie będzie na to patrzeć przecież kazdy wybiera dla siebie konto i pod własne predyspozycje Dnia 24.12.2022 o 20:32, elfik10 napisał: oczywiście że tak jak zainteresuje mnie już jakaś konkretna oferta to wtedy czytam więcej szczegółów na oficjalnej stronie to jest na pewno dobre rozwiązanie niż zobaczyc tylko ranking i później juz nic nie czytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elfik10 3 Napisano Grudzień 28, 2022 Dnia 27.12.2022 o 13:17, tymek69 napisał: jest to na pewno spoko opcja takie porównywarki, a pozostale juz szczegoly mozna doczytać po prostu na stronie internetowej banku no pewnie, można się jeszcze ewentualnie upewnić czy na pewno tak jest i tyle Dnia 27.12.2022 o 13:17, tymek69 napisał: kazdy wybiera dla siebie konto i pod własne predyspozycje ja ostatnio skorzystałam z okazji w pekao, mi ich oferta bardzo się spodobała Dnia 27.12.2022 o 13:17, tymek69 napisał: to jest na pewno dobre rozwiązanie niż zobaczyc tylko ranking i później juz nic nie czytać no i przede wszystkim jeszcze przed podpisaniem umowy w ciemno warto się z nią zapozn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tisaneria 0 Napisano Grudzień 29, 2022 Dnia 28.12.2022 o 17:55, elfik10 napisał: no pewnie, można się jeszcze ewentualnie upewnić czy na pewno tak jest i tyle Racja, zawsze dobrze juz mieć top 3 np do głębszego zweryfikowania Dnia 28.12.2022 o 17:55, elfik10 napisał: ja ostatnio skorzystałam z okazji w pekao, mi ich oferta bardzo się spodobała a na czym ta okazja polegała? Dnia 28.12.2022 o 17:55, elfik10 napisał: no i przede wszystkim jeszcze przed podpisaniem umowy w ciemno warto się z nią zapozn sądziłam że już nikt nie podpisuje w ciemno umów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doris9 0 Napisano Grudzień 30, 2022 Dnia 24.12.2022 o 20:32, elfik10 napisał: no to jest spoko wszystkie zestawienia w 1 miejscu O ile ranking wszystko obejmuje Dnia 24.12.2022 o 20:32, elfik10 napisał: no to jak ktoś nie jeździ to nie będzie na to patrzeć przecież No właśnie, każdy ma inne priorytety, ale chyba w niektórych sprawach wszyscy się zgadzają - ma być darmowe Dnia 28.12.2022 o 17:55, elfik10 napisał: ja ostatnio skorzystałam z okazji w pekao, mi ich oferta bardzo się spodobała A co to za oferta? Dnia 28.12.2022 o 17:55, elfik10 napisał: no i przede wszystkim jeszcze przed podpisaniem umowy w ciemno warto się z nią zapozn To chyba oczywista oczywistość, że umowy należy czytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tisaneria 0 Napisano Grudzień 30, 2022 4 godziny temu, doris9 napisał: O ile ranking wszystko obejmuje Często obejmuje więcej niż sami bylibyśmy w stanie sprawdzić 4 godziny temu, doris9 napisał: No właśnie, każdy ma inne priorytety, ale chyba w niektórych sprawach wszyscy się zgadzają - ma być darmowe No pewnie, po co płacić komuś jak można gdzie indziej mieć za free 4 godziny temu, doris9 napisał: A co to za oferta? widziałam że mają teraz konto dla młodych z fajnymi gamingowymi bajerami 4 godziny temu, doris9 napisał: To chyba oczywista oczywistość, że umowy należy czytać Jak widać nie każdy o tym pamięta a potem jest płacz i zgrzytanie zębów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doris9 0 Napisano Styczeń 5, 2023 Dnia 30.12.2022 o 23:39, Tisaneria napisał: Często obejmuje więcej niż sami bylibyśmy w stanie sprawdzić My często idziemy na łatwiznę w takich sprawach więc co racja to racja Dnia 30.12.2022 o 23:39, Tisaneria napisał: No pewnie, po co płacić komuś jak można gdzie indziej mieć za free Teraz gdy wszystko jest takie drogie i człowiek trzy razy złotówkę ogląda zanim ją wyda to nie ma nic dziwnego w tym, że nie chcemy płacić dodatkowo za coś, co możemy mieć gdzieś indziej za darmo. Dnia 30.12.2022 o 23:39, Tisaneria napisał: widziałam że mają teraz konto dla młodych z fajnymi gamingowymi bajerami A jakie to bajery? Dnia 30.12.2022 o 23:39, Tisaneria napisał: Jak widać nie każdy o tym pamięta a potem jest płacz i zgrzytanie zębów To prawda, a winę zwalają na każdego tylko nie na siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach