Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 osobowa rodzina w jednym pokoju

Polecane posty

Gość gość gugu123
Ja bym nigdzie nie dzwonila. Widzialyscie co wyprawiają w domach dziecka z dziecmi ich opikunowie- sprawa siostry Bernadetty, wylewanie pomyj na glowe za kare, pobicia , molestowanie seksualne itd. Daj im spokoj! Zajmij się sama sobą. Ewentualnie jak jesteś taka dobrotliwa to zrob im zakupy zywieniowe ( sama pisalas , ze dzieci wygłodzone)

Gość gość
Tez tak w pierwszej chwili pomyślałam, ale przypomniał mi się temat o smutnych wspomnieniach z dzieciństwa, gdzie dziewczyny piszą o życiu w rodzinie alkoholików. Nie wiadomo co lepsze. :(

Bardzo dobry artykuł o zabezpieczeniu pokoju przed dzieckiem przepisnadom.pl/jak-zabezpieczyc-dom-przed-dzieckiem/

Gość gość
No warunki napewno nie ciekawe ale często gdy oglądam w programach jak ludzie żyją w pl to wstyd mi za władze które tu rządzą. Mieszkam w de i tutaj takie rodziny dostają pomoc od państwa (chociaż czasami aż za duza) i jeśli jest normalna rodzina to potrafi stanąć na nogi ; a w pl to nic tylko pić żeby zapomnieć. . . ...wiem zaraz mnie z jedziecie ale nie każdy ma za co kupić mieszkanie a w domu rodzinnym nie może zostać to co wtedy robic

Gość gość
zgadzam się z wpisem wyżej ,w pierwszej kolejności powinno się pomoc tej rodzinie ,większe mieszkanie ,może pomoc trochę to ogarnąć ,doradzić jak sobie radzic ,ojciec na odwyk ,a u nas najlepiej to odebrać dzieci .Te dzieciaczki pomoimo tego ze rodzice pija kochają ich nad zycie.....