Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bedziecie oburzeni moja postawą

Polecane posty

Gość gość

ale kto jak nie przyjaciel ! mam przyjaciela o dziwo dość długo, jest to dość specyficzna przyjaźń bo jak mamy ochotę to uprawiamy seks, ! Poznałam chłopaka fajny , niezłe ciacho ..lubie seks więc nie czekaliśmy , i tu okazuje się ze on preferuje w grze wstępnej oral ,k***a a ja nigdy nie obciągałam ..! brzydzi mnie to!!! anal ok, ale oral blee. I co ja biedna miałam począć zwróciłam się o pomoc do przyjaciela .., chcielibyście widzieć jego minę , gdy nie owijając w bawełne oznajmiłam "naucz mnie obciągąć"! Ufam mu, ale i tak nie moge się przemóc było kilka prób i każda kończyła się fiaskiem .., jak wy to robicie?

Gość gość
tak to właśnie jest odbierane! ale naprawdę można funkcjonować w takich układach, on ma partnerki ja partnerów, zwierzamy się, opowiadamy o wszystkim, i lubimy seks wspólny choć to dopiero 0d roku jest tak jak jest do tego 100% dyskrecji, każdy myśli ze się kolegujemy tylko ! dodatkowo jesteśmy wrogami instytucji małżeńskiej jak i posiadaniu dzieci ! jesteśmy wolni i niezależni , ! rotacja w naszych partnerach jest dużo bo nieznalazł się jeszcze żaden który by zaakceptował ze nie bede jego żoną i ze nie chce dzieci ! Nie wchodzi w gre tez zadne zamieszkanie wspólne nie bede nie bede nikomu usługiwać !

Gość gość
a chyba nie uzyskam tutaj satysfakcjonującej odpowiedzi

kazdy facet lubi inaczej le generalnie pamietaj by nie uzywac zebow. najbardiej reaguje glowka... nie musisz uzywac wlasnych migdalkow by go piescic :)

Gość gość
Zazdroszcze Ci ;-)